Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak akiknek jól végződött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek jól végződött a kapcsolata megcsalás után? Úgy értem, hogy együtt maradtak és rendbe jött a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 06:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem szabad együtt maradni. Eljátszotta a másik a bizalmát, onnan nem kéne visszaútnak lennie. Vagyis ez az én nézetem.

22/F

2022. dec. 19. 07:03
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a rokonságomban volt ilyen eset. Gyerekes házaspárról van szó, a nő csalta meg a férfit, még el is költözött otthonról az új párjához egy időre. Aztán meggondolta magát, a férje megbocsátott neki, visszafogadta. Azóta is együtt vannak, harmonikus kapcsolatban. Szóval van ilyen.
2022. dec. 19. 07:04
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Tesómék is. Elvileg jól megvannak, de a 4 fal között kitudja.
2022. dec. 19. 08:18
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nincs ilyen.
2022. dec. 19. 08:47
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Ahol már megcsalás van, ott én kizárt, hogy maradnék.

Egyrészt: a bizalmat ott már megette a fene, és teljes mértékben nem valószínű, hogy újra fel lehetne építeni.

Másrészt: oda azért vezettek bizonyos okok. Aki már erre vetemedik, ott valami nagyon elromlott. Vagy soha nem is volt megfelelő az a kapcsolat. És ha még annyira sem tiszteli a másikat, hogy legalább megpróbálja a problémákat helyrehozni, vagy ha nem megy, akkor gerincesen vessen véget a kapcsolatának, és ehelyett a legguszustalanabb, legmegalázóbb lehetőséget választja, akkor én úgy gondolom, hogy nincs értelme a továbbiakról beszélni.

2022. dec. 19. 09:10
 6/14 anonim ***** válasza:
19%

Nekem szomszédom, a férfi csalta a barátnőjét, úgy hogy gyerekük volt, kiderult de a nő maradt.

Erre rá tavaly nyáron arról beszélt a szomszédom, vagyis panaszkodott, hogy a nő otthagyta másik pasiert, akivel nem hogy félrelepett de vele is élt 2 hónapig.

Végül kibekultek és azóta is együtt vannak.

Vagyis van ilyen.

2022. dec. 19. 09:44
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

Sok év házassággal a hátam mögött írom ezt. Ha téged csaltak, nagyon függ a körülményektől és attól, hogy mennyire szereted a másikat.

Ha el tudod zárni a féltékenység "szörnyét" a lelked egy rejtett zugába, akkor még működhetnek a dolgok, de akkor sem lesz semmi ugyanolyan.

Attól is függ az egész, hány éves vagy, mióta vagytok együtt?

Akik itt írogatnak, nagyon fiatalok, legalábbis hozzám képest biztosan, és az, hogy néhány hétig-hónapig együtt vagyok valakivel, nem biztos, hogy megfelelő értékítélettel rendelkeznek.Bocsi a megszólítottaknak.

Végig jártam azt az utat, tudom, milyen.

2022. dec. 19. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

Van ilyen, nem is egy!

Sok minden befolyásolja. Mikéntje, oka, minősítése, stb. Bizonyos esetekben kell adni egy második esély, ami szintén bizonyos esetekben és körülmények között visszaállíthatja az eredeti, néhányszor jobb kapcsolati állapotot.

2022. dec. 19. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

#1: én is így láttam 22 évesen:D

Ma már másképp gondolkodom. Nem rúgnék föl mindent, ha beütne a krach...

48F

2022. dec. 21. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#1-nek igaza van.

#3-nak szintén. Az a tipikus Facebook család, amikor a facen csili-vili minden, közben az egész olyan, mint az a bizonyos alma, ami kívül szép, de belül férges.

#9. Nem rúgnál fel mindent?

44 éves férfi vagyok. 3 éve 20 év házasság után jelentette be az exem, hogy van valakije. 2 hónap után, amikor rájöttem, hogy semmi értelme húzni-vonni a dolgot beadtam a valóper iránti keresetet. Elváltuk. Erre 6 hónap után jött, hogy megbánta. Hogy rájött hülyeséget tett. Adtam neki egy esélyt. Persze kár volt. Visszajött, majd 3 hónap múlva lelépett a pasihoz. Szóval nem! Ahogy többen írták ilyen esetben nincs értelme, mert nem fog úgy működni ahogyan előtte. Most azt gondolod nem dobnál fel mindent. Aha! Csak mondjuk elmegy valahova. Késik. Azon agyalnál biztos valahol, valaki éppen döngeti.

Ahogyan a mondás tartja "újramelegítve a töltöttkáposzta jó". Ez így van! Soha többé nem lesz olyan, mint előtte. Soha! Az a bizonyos bizalom megszakad. Ránézel, és millió gondolat fut át az agyadon.

Persze mindezt mindenkinek magának kell eldönteni mit bír el.

2022. dec. 25. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!