Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akiknek jól végződött a kapcsolata megcsalás után? Úgy értem, hogy együtt maradtak és rendbe jött a kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 06:33
11/14 anonim válasza:
Ismerek persze. Már amikor csak jártak széjjel csalta a csávó. A nő tudta, valamiért mégis mindig megbocsajtott. Több felrelepes derült ki, meg gyerek is lett... 🙄👀Aztán osszehazasodtak, és ment tovább a megcsalas.Kiderult egy több éves viszony, elnezte a nő azt is. Aztán megint kiderul egy viszony, azt is. Aztán a csávó a 3 ik viszony után már lelepett a nővel. De a feleség meg várta vissza egy ideig.Sajnos igaz történet alapján írom ezeket, rokonság ám történt. Sose fogom ezt megertem mire jó ez egy nőnek.
12/14 anonim válasza:
Nézd, mint a legtöbb dologra, erre sincs általános recept. Mindenki hibázik, adott esetben ez lehet egy félrelépés is, ezt neked kell tudnod, hogy meg tudod e bocsátani, túl tudsz e rajta lépni, egy darabig biztos nem lesz ugyanolyan, mert a bizalom eltűnt, de én rengeteg példát láttam, ahol egy félrelépés után helyrejött a kapcsolat.
13/14 anonim válasza:
Utolsó te beteg vagy, rengeteg ilyet láttál? MAX ahol homokba dugtak a fejüket én olyat láttam. Rá játszottak, hogy minden oké, mivel a pénz miatt lépni nem akart a nő. Szerinted az a normális, hogy a párod másba martogatja te meg utána nyalogatod? Akkor egészségedre 😀Vannak nők akiknek van önbecsülés, és nem labtorolo mártír szerepben szeretnek tetszelegni.
14/14 anonim válasza:
#12. Mindenki hibázik? A félrelépés nem hiba! Az döntés! Az ember dönt, hogy megcsalja a párját, vagy sem. Ez döntés. Ha megcsalja, akkor hol van a szeretet, tisztelet, megbecsülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!