Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valakinek 12 évesen már 21 cm legyen a mérete?
Figyelt kérdés
Szerintetek lehet valódi, vagy csak kamus? Felnőttkorára milyen lehet hosszra, vastagságra?2024. máj. 20. 08:33
2/13 anonim válasza:
Igen lehetséges és valószínű már nem fog nőni. Aszimetrikusan fejlődnek ebben a korban.
3/13 anonim válasza:
21 centis pénisze kb minden 500-adik férfinak van, és kb minden 300 adik gyereknek van olyan genetikája hogy 12 éves korára(13 évesen jóval gyakoribb lenne, ez exponenciálisan nő) nár van szakálla, mellszőrzete, ès maximum 1-2 centit nő a testmagassága. Mivel legjobb tudomásunk szerint a 2 dolog között nincs összefüggés ezért minden 300*500=150000-edik 12évesnek van 21centis farka, persze azokat kihagytam akiknek felnőtt korában majd 24-25 centis lesz, de az annyira ritka hogy statisztikailag elhanyagolható.
4/13 anonim válasza:
Majdhogynem kizárt.
Összekeverte a számokat.
21 helyett 12-őt akart írni
5/13 anonim válasza:
Ebból kiindulva, hogy nekik bőven nagyobb lesz az átlag méretük felnőtt korukra, mint az apjuk/nagyapjuk korosztályának + hamarabb pubertálnak szerintem leheteséges.
6/13 anonim válasza:
Nem tudom mikor lesz végleges a méret, de én 15 évesen egy 15 éves sráccal jártam és neki 19 centi volt már akkor. Ez 3 éves volt és nem tudom hogy nőt-e neki azóta.
7/13 anonim válasza:
Van, aki korán serdül, de erre azért kicsi az esély. Valószínűbb, hogy nem mondott igazat.
8/13 anonim válasza:
12 évesen még gyerekpöcsünk volt.
Akkor kezdett szőrösödni.
13 évesen kezdett nőni.
14-16 éves kor között nagyjából eléri a felnőtt kori hosszát a legtöbb fiúnál. De vannak később érő típusok is, akiknek lehet hogy csak 16-18 évesen.
Utánna már csak vastagszik még picit, illetve nagyobb lesz a zacsi...
9/13 anonim válasza:
14 évesen lehet. Láttam olyat! Élőben
10/13 anonim válasza:
Mindenki máshogyan érik meg, teljesen lehetséges hogy neki akkora a vastagság szokott elmaradni általában, legalább is nekem ez a tapasztalatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!