Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy lassan minden második férfi metroszexuális?
Nem, nő vagyok. És ki kell ábrándítsalak, nagyon keveset tesz hozzá a szexuális vonzerődhöz, hogy miket aggatsz magadra. A ronda férfiak hiszik sokszor azt, hogy majd ők is sok nővel szexelhetnek, ha jól öltöznek.
Igazad van, a kettes válaszoló nagyon jó példa a metroszexuális férfira.
A baráti körödben is ezt tapasztalod, hogy azok a pasik kelendőek a csajoknál akik ugyanazzal a szappannal mossák a feneküket és az arcukat is? Mert én nem ezt tapasztalom, azt látom hogy aki ad magára és ez bőven nem a normál higiénia betartása az sokkal nagyobb eséllyel lesz a nők számára vonzó, mint aki nem foglalkozik a külsejével.
Vagy csak nézz meg egy instát, ott normális pasikat látsz, azokat követik be a tini lányok/nők?
#7!
Az igényes nem szinonímája a piperkőcnek.
Igen, pontosan ezt tapasztalom. Aki külön szappant tart a segge és az arca mosására és ezt még hangosan ki is jelenti, miközben azt suggallja, hogy ő többet ér emiatt, azt már a belső tulajdonságai miatt is visszautasítják az ismerősi körömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!