Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem zavar, hogy lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy lassan minden második férfi metroszexuális?

Figyelt kérdés
Miért nem tudnak természetesek lenni? Fáj nekik, ha nem léphetnek utcára parfüm meg divatos ruha nélkül?
2024. máj. 19. 16:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Pasi vagy? :D Mert én igen és kicsit én is így érzek de közben meg azt látom, hogy a nők nagy része ezt pont értékeli ha a pasi foglalkozik a kinézetével. (lehet kapcsolatban már nem élnék ha többet ülne a fürdőszobában, mint ők de ha csak a nyálukat kell csorgatni valakire akkor a metroszexiálisok előnyben vannak)
2024. máj. 19. 16:52
 2/22 anonim ***** válasza:
58%
Jaj ne, férfiak, akik adnak a megjelenésükre! A horror!
2024. máj. 19. 16:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
#2 a metroszexuális nagyon nem egyenlő az igényes ápolt férfival. Attól még mert valaki férfiasan jelenik meg, és nem lóg ki a kis csuklómnál vékonyabb bokája a trendi gyöngyös műanyag vászonnacijából, még szokott fürdeni, fogat mosni, alaposan tisztálkodni, satöbbi. Én egyértelmű melyiket választanám, és választom.
2024. máj. 19. 17:03
 4/22 A kérdező kommentje:

Nem, nő vagyok. És ki kell ábrándítsalak, nagyon keveset tesz hozzá a szexuális vonzerődhöz, hogy miket aggatsz magadra. A ronda férfiak hiszik sokszor azt, hogy majd ők is sok nővel szexelhetnek, ha jól öltöznek.

2024. máj. 19. 17:03
 5/22 A kérdező kommentje:

Igazad van, a kettes válaszoló nagyon jó példa a metroszexuális férfira.

2024. máj. 19. 17:04
 6/22 anonim ***** válasza:
9%

A baráti körödben is ezt tapasztalod, hogy azok a pasik kelendőek a csajoknál akik ugyanazzal a szappannal mossák a feneküket és az arcukat is? Mert én nem ezt tapasztalom, azt látom hogy aki ad magára és ez bőven nem a normál higiénia betartása az sokkal nagyobb eséllyel lesz a nők számára vonzó, mint aki nem foglalkozik a külsejével.

Vagy csak nézz meg egy instát, ott normális pasikat látsz, azokat követik be a tini lányok/nők?

2024. máj. 19. 17:22
 7/22 anonim ***** válasza:
Én szeretem az igényes embereket
2024. máj. 19. 17:41
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

#7!

Az igényes nem szinonímája a piperkőcnek.

2024. máj. 19. 17:51
 9/22 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan ezt tapasztalom. Aki külön szappant tart a segge és az arca mosására és ezt még hangosan ki is jelenti, miközben azt suggallja, hogy ő többet ér emiatt, azt már a belső tulajdonságai miatt is visszautasítják az ismerősi körömben.

2024. máj. 19. 18:04
 10/22 anonim ***** válasza:
#9 akkor ezek szerint a pasik hülyék, hogy energiát, pénzt fektetnek abba, hogy fölöslegesen nézzenek ki jobban. Ha tényleg így lenne annak én csak örülni tudnék, de valahogy az ismeretségi körömben nem ezt tapasztalom.
2024. máj. 19. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!