Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Bejönnek nektek a metrosz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Bejönnek nektek a metroszexuális férfiak?

Figyelt kérdés

2018. nov. 10. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Igen, csak olyan férfival jönnék össze. Szeretem ha egy férfi igényes ápolt , jól öltözködik, ügyel arra , hogy ne legyen fiatalon apu teste ( sajnos sok fiatal férfin azt látom hogy az van neki, nőket megszégyenítő puha cickokkal és szoros nagy hassal). Ne legyen nagyon szoros egy férfi mert számomra nem ferifias a szőr. Nem szeretem a Csubakka férfiakat

24-N

2018. nov. 11. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

"Szeretem ha egy férfi igényes ápolt , jól öltözködik, "

Mert aki szőrős, az igénytelen és rosszul öltözködik?

Úgylátszik a xx. századig mindeki igénytelen volt :D

Amúgy meg hamár itt tartunk, szerinted mitől férfi a férfi? Erre tényleg kíváncsi vagyok.

2018. nov. 11. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Pedig szerintem is szexisebb ha szőrtelen. ;)
2018. nov. 11. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

#2 nekem fontos hogy jól nézzen ki a férfi igen, hogy ne legyen szoros stb amit irtam is az előbb, valahogy kell kívánjam a férfit szexelnem kell vele és ez másképp nem megy nalam

Nalam attól férfi a férfi hogy egyenrangukent kezel, nem akar irányítani , nem tekint kevesebbnek csak azért mert nő vagyok, nem akar belőlem háziszolgat csinálni.

Nalam nincsnek kimondott férfi női szerepek egy kapcsolatban

Nem várok el olyan dolgokat hogy vegyen nekem kacatokat vagy virágot (nem szeretem a virágot) bármit is fizessen helyettem. Számomra nem ezektől lesz valaki férfi. Legyenek céljai, de ne akarjon engem irányítani. Számomra az a lényeg hogy minden közösen legyen illetve felesben legyen megoldva legyen ag anyagi helyzet, szórakozás, lakás, stb

2018. nov. 11. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

4-es! (ès egyben 1-es!) Nagyon hasonlòan gondolkodunk. :)

22/L

2018. nov. 11. 01:19
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem jönnek be. Tetszenek a férfias férfiak. Kicsit maradi vagyok ezek szerint. Egy cicanadrágot viselő ropi vastagságú csupasz csávó engem nem tud felizgatni. Legyen ápolt és igényes. Legyen férfias alkata. Az sem baj ha kicsit testesebb, de legyen rajta izom. Legyen úriember. Igenis nyissa ki nekem az ajtót, segítsen cipelni a csomagjaim és igen, vigyen el vacsorázni. Udvaroljon. Nem várom hogy mindig mindent fizessen, de gesztusok szintjén legyen meg a dolog. Maradi vagyok.
2018. nov. 11. 01:28
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Én inkább a # 6-os válaszolóval értek egyet.

A # 4-es válaszolónak pedig olyan elvárásai vannak, amik számomra hihetetlenek. Szőrtelen férfi? Erre van igény? Elfogadom, hogy neked ez tetszik, de abszolút nem tartom természetesnek.

Ez az egyenrangúság gondolatoddal egyet értek, de azt be kell látnod, hogy nem mindig működik és. Tegyük fel, hogy valamilyen oknál fogva rövidebb-hosszabb ideig nem lenne munkád (vagy a férjednek most a példa szempontjából lényegtelen) és egyedül vagy otthon, míg a férjed reggeltől estig dolgozik. Ebben az esetben nem az lenne a normális, hogy a háztartást vezessed? Ha belegondolsz, ilyenkor borul a "mindent közösen oldunk meg" elmélet.

2018. nov. 11. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!