Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Főleg férfiak, mi a véleményet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiak, mi a véleményetek, túl sokat kértem?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, én a korábbiakban nagyon nagyon szerettem úgy szeretkezni, hogy térdeltem, viszont nem a karomon támaszkodtam, hanem a mellkasomon feküdtem, a párom pedig a két lábam között térdelt (ágyon) vagy állt (ha az ágy szélén voltam) a két karjával átkarolt az alhasamnál, és így magához húzott. Így én is könnyen hátra tudtam nyúlni izgatni magam, vagy később már a párom is tudott kézzel izgatni mikor gyakorlottabbak lettünk. Mi talicska póznak hívtuk, nem tudom ennek van-e valós neve.🤣 De nekem mindig így volt a legnagyobb orgazmusom, és az exeim (kettővel is csináltuk) élvezték. A mostani páromnak is elmondtam, és megmutattam ezt a pózt. De nyilván az exeket nem említettem, csak hogy én naaagyon imádom ezt. Erre élesen közölte hogy biztosan nem. Eleinte csak nagyon elszomorodtam, de végig gondolva, teljesen átlagos testalkatom van, nem vagyok nehéz, tartom magam, nem engedem bele magam a kezeibe ha nem szeretné, én viszont szívesen meglovagolom bármikor, vagy térdelek előtte és szopom, vagy teszem fel a vállára a lábam missziben, mert ez izgatja, akkor mi a baj azzal, ha nekem is vannak tudottan kivitelezhető vágyaim. Ti mit gondolnátok ha a párotok ilyesmit kérne? Önző vagyok, hogy miután megbeszéltem ezt vele, és még mindig kipróbálni sem szeretné, a szakításon gondolkozom? (23N, ha számít)

2024. máj. 16. 19:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Baszki és ilyennek van ilyen fasza csaj...

Remélem bevállalja majd érted, ne járj úgy mint én, hogy hasonló dolgokra keresztet vethetek és csak álmodozhatom erről arról... F.

2024. máj. 17. 00:56
 32/41 gabor49 ***** válasza:
de jo lenne talalni egy ilyen lanyt semmi baj nincs ezzel
2024. máj. 17. 05:37
 33/41 Oldfire ***** válasza:
0%
Ha rájött, ami valószinű, hogy ezt a pozt az exeiddel gyakoróltad, megértem, hogy nem akar a "sorba" állni. Szerintem te rontottad el ahogy ezt a kedvencedet közölted vele. Legyél türelemmel vele szemben és mond el neki, hogy neked nagyon élvezetes ez. Mikor szexeltek, mondogatsd neki többször
2024. máj. 17. 05:56
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kérlek ne hallgass a 33-asra. Nem rontottál el azzal semmit, hogy azt mondtad, az a kedvenc pózod. Mégis miért kellene taktikázni, főleg azok után, hogy a pasid elmondta, hogy ő az exére gondol szex közben.

Ha érzékenyen érinti, hogy te már voltál pasikkal előtte, az is komoly gondokat jelez nála.

Már többen leírták, mi a helyes döntés és szerintem mélyen belül te is tudod...

2024. máj. 17. 07:28
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a sorbaállásról szól, hanem két ember szexuális élményéről, aminek az lenne a lényege, hogy mindkettőnek egyformán jó élvezetet adjon. Kérdező neked ez a póz okozza a legnagyobb orgazmust. Ha ezt nem képes teljesíteni, mert a korábbi partnereiddel ez okozta a legnagyobb orgazmust, akkor nem melletted van a helye, te jobbat érdemelsz!
2024. máj. 17. 07:44
 36/41 anonim ***** válasza:

Nem titok, hogy mindenkinek volt exe. A párommal megbeszéltük, hogy ha valami régi dolog hiányzik nekünk, akkor nem meséljük el az eredetét, hanem azt mondjuk: van egy ötletem / kitaláltam valamit / szerintem így nagyon jó lenne. De még mindezek előtt, már a kapcsolat elején át volt beszélve, ki-mit szeret a legjobban.

Teljesen jól csináltad, vele van a baj.

2024. máj. 17. 08:42
 37/41 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én örülnék neki, ha a feleségem bármilyen pózban is szeretne magától szexelni, és nem nekem kéne érte kuncsorognom. Több mint valószínű, hogy mondjon bármit, szívesen teljesíteném, ha fizikailag képes lennék rá. A szex, baromi fontos egy párkapcsolatban, pláne a ti korotokban, ha ilyen korán ilyen triviális kérdésekben probléma merül föl (pláne a férfi részéről) akkor ez később is gondot fog okozni a kapcsolatban és ha együtt maradtok az ilyesminek lesz visszhangja, pláne a nehéz időszakokban (család, gyerek stb.) Csak annyi közöm van a dolgodhoz, hogy megosztottad és tanácsot kértél nyilvánosan, de ezek alapján azt mondom, hogy nálunk korábban nem volt gond, és az előbb említett időszakokat még így is megsinylette a házasságunk, mi lett volna, ha ilyeneken is fennakadtunk volna.. Nem mondom, hogy hagyd el, de puhitsd kicsit, győzd meg arról, hogy nem kérsz nagyot és neked ez fontos, akarjon a kedvedbe járni, örüljön, hogy nem neki kell könyörögni, hogy kívánod, szeretnék vele együtt lenni, és ha nem megy, akkor gondold át, hogy csak itt a komment szekcióban hányan örülnének egy olyan lánynak, akinek van fantáziája.. Én pedig egy 33 éves csóka vagyok ha ez számít.. 😂😂

2024. máj. 17. 11:36
 38/41 anonim ***** válasza:

#24 "Akkor ebben mindenki egyetért, hogy szakítanom kéne."

Nem mindenki, idézem magam "Fél tucat oka lehet, amibe mi nem láttunk bele."

Tipikus önmegerősítésre vágyó kérdés.

2024. máj. 31. 14:07
 39/41 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél végül?
2024. máj. 31. 14:13
 40/41 A kérdező kommentje:
Szakítottunk, de nem csak emiatt.
2024. máj. 31. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!