Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Főleg férfiak, mi a véleményet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiak, mi a véleményetek, túl sokat kértem?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, én a korábbiakban nagyon nagyon szerettem úgy szeretkezni, hogy térdeltem, viszont nem a karomon támaszkodtam, hanem a mellkasomon feküdtem, a párom pedig a két lábam között térdelt (ágyon) vagy állt (ha az ágy szélén voltam) a két karjával átkarolt az alhasamnál, és így magához húzott. Így én is könnyen hátra tudtam nyúlni izgatni magam, vagy később már a párom is tudott kézzel izgatni mikor gyakorlottabbak lettünk. Mi talicska póznak hívtuk, nem tudom ennek van-e valós neve.🤣 De nekem mindig így volt a legnagyobb orgazmusom, és az exeim (kettővel is csináltuk) élvezték. A mostani páromnak is elmondtam, és megmutattam ezt a pózt. De nyilván az exeket nem említettem, csak hogy én naaagyon imádom ezt. Erre élesen közölte hogy biztosan nem. Eleinte csak nagyon elszomorodtam, de végig gondolva, teljesen átlagos testalkatom van, nem vagyok nehéz, tartom magam, nem engedem bele magam a kezeibe ha nem szeretné, én viszont szívesen meglovagolom bármikor, vagy térdelek előtte és szopom, vagy teszem fel a vállára a lábam missziben, mert ez izgatja, akkor mi a baj azzal, ha nekem is vannak tudottan kivitelezhető vágyaim. Ti mit gondolnátok ha a párotok ilyesmit kérne? Önző vagyok, hogy miután megbeszéltem ezt vele, és még mindig kipróbálni sem szeretné, a szakításon gondolkozom? (23N, ha számít)

2024. máj. 16. 19:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyáltalán nem kértél sokat!

2. Hosszú lenne itt részletezni, de szexuálisan nem illetek össze. És ez késöbb sem szokott jobb lenni.

Mindketten keressetek magatokhoz jobban illő párt!

2024. máj. 16. 21:33
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Fél tucat oka lehet, amibe mi nem láttunk bele. A szexpóz ajánlásért viszont köszi! Pontos részletek érdemelnének, ha van bármi.
2024. máj. 16. 21:37
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit teszek hozzá, hogy ha ennyire nem egyeznek bizonyos igényeitek a szexben, ami valljuk be a kapcsolat mozgató rugója, akkor lehet jobb lenne külön utakon folytatni...
2024. máj. 16. 22:00
 24/41 A kérdező kommentje:
Akkor ebben mindenki egyetért, hogy szakítanom kéne.
2024. máj. 16. 22:04
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobbat érdemelsz, egy szuper csaj vagy, aki jól kommunikál az ágyban testileg-lelkileg-szellemileg - az önbecsüléseden kell javítanod, hogy tudd, ennél jobbat érdemelsz.

Nem az a fő gond, hogy valami ötleted neki nem jön be és nemet mond. Viszont a teljes viselkedése….

2024. máj. 16. 22:06
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem veled van a baj, de a többiek mindent leírtak. Én nem ragaszkodnék ehhez a pasihoz a helyedben.
2024. máj. 16. 22:12
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kértél sokat! Normális pasi nagyon is örülne egy ilyen nőnek! Ezt már leírták elöttem.

Szerintem sem illetek össze, inkább keress egy normális pasit! F.

2024. máj. 16. 22:23
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

1) Ez egyáltalán nem nagy kérés sőt!

2) Megmondtad neked hogy a legjobb, de a pasid még kísérletet sem tesz rá, hogy próbáljon rádhangolódni, örömet szerezni neked csak azt akarja ami neki jó -> önzőnek hívják az ilyen alakokat.

3) Az hogy a szemedbe mondja, biz' más jár az eszében, hogy rád tudjon gerjedni meg a legalja. Azonnal dobd ki a fószert!!! Húzzon a pitsába az exéhez akkor vissza, te meg keress olyan pasit aki örömmel megtesz mindent külön kérés nélkül is hogy neked jó legyen.

2024. máj. 16. 22:27
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi kivetni való, még így nem próbáltam, hát bocsi, de akkor ő nem a párod.. csak partnered, vagy az sem..
2024. máj. 16. 23:40
 30/41 anonim ***** válasza:
71%

A pasid elég gyereknek tűnik. Nem az a leggázabb hogy elmpndod neki a vágyaidat.(mert amugy egy férfi nagyon örülne neki) hanem az a gáz hogy, megmondja a szemedbe hogy az exére gondol miközben veled van. Ez nagyon szánalmas.És valóban nem illetek ezek szerint össze. Az én exem is hasonló volt. Neki a szex annyiból állt. Hogy széttettem a lábaim azt durr amig el nem élvez. Ő semmibe nem volt benne. Még abba se hogy meglovagoljam vagy hasonló. Pedig dokat veszekedtem vele ez miatt mert, unalmas a szex. Ő is letojta nagyívbe. Neki jó volt úgy. Aztán az lett a vége hogy szakitottunk. Tehát szerintem te is jobban tennéd, ha elhagynád a gyerekes pasidat és lennél egy igazi férfival.

Amugy 22 éves nő vagyok

2024. máj. 17. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!