Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az az állítás, hogy egy kisebb pénisszel (12, 13 cm) ugyanolyan orgazmust lehet okozni egy nőnek mint egy naggyal ugyanis a hüvely felveszi a pénisz méretét?
Figyelt kérdés
máj. 16. 12:53
2/12 anonim válasza:
Van olyan nő akinél igen, van akinél nem.
Olvasgassál egy kicsit, ne a farkadat méregesd. Vannak itt nők, akik évek óta együtt vannak férfiakkal, akik 1 percig bírják a szexet. Legyél férfi, ne pedig egy farokméregető idióta. A szex és orgazmus fejben dől el.
3/12 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy más hogy van vele de nekem nagyobb kell.
4/12 anonim válasza:
Bőven elég,nem a centiméter ,hanem a teljesítmény számít.13cm a férfiaknál átlagos.
7/12 anonim válasza:
1. Orgazmust nekem semmilyen farok nem tud okozni, mert csak csiklóizgatással élvezek el.
2. Maga a szex viszont nekem jobb érzés nagy farokkal. Intenzívebb érzés. 12 centissel sajnos nem is éreznék semmit.
8/12 anonim válasza:
Ugyan így vagyok mint a 7.válszolo. hüvelyben nincs orgazmusom. A kicsi farokkal nem élvezem a szexet. Nem is érzem egyáltan.
9/12 anonim válasza:
Hát az a helyzet, hogy sok farokméregetős kisfiú nem is gondol arra, hogy egy 13-14 cm hosszú merev farkat a nő teljesen másképp érez,ha az 3,5 cm átmérőjű, és megint másképp,ha 4,5-5 cm átmérőjű.
A vastagság legalább olyan fontos, mint a hosszúság.
10/12 anonim válasza:
12 centi nagyon kevés. 14 évesen nagyobb farkam volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!