Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban szünet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban szünet kérése furcsa lenne? Nem tudom szeretném-e ezt az egészet folytatni, de nem merem még kimondani, hogy legyen vége. Lehet, ha már nem vagyunk együtt csak hiányozna, és utána visszatáncolni elég furcsa lenne.

Figyelt kérdés
2024. máj. 16. 09:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

És mi a jelenlegi helyzet?

Nagyon érdekelne!

2024. jún. 26. 19:00
 22/25 anonim ***** válasza:
Engem is.
2024. júl. 3. 21:56
 23/25 A kérdező kommentje:

Időközönként szoktunk beszélgetni, de szex nem volt azóta.

Felmerült többször a lehetősége, de nem történt semmi végül.

2024. júl. 3. 23:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "szexkapcsolat" 99%-ban. Az egyik szerelmes, a másik nem. Így aztán a szerelmes fél tűri, hogy a másik "kihasználja", amíg aztán végleg el nem dobja. Remek dolog.
2024. júl. 4. 02:33
 25/25 A kérdező kommentje:

24-es:ez így van

Ebben a szex az ami a legkevésbé érdekelt. Nem volt rossz, de 98%-ban úgy történt,ahogy ő akarta. Amire én vágytam az kb. le volt 💩-va. Még olyat is elviseltem a kedvéért, ami fájdalommal járt számomra annyira vágytam a csókjàra, ölelésére.

2024. júl. 4. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!