Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban szünet kérése furcsa lenne? Nem tudom szeretném-e ezt az egészet folytatni, de nem merem még kimondani, hogy legyen vége. Lehet, ha már nem vagyunk együtt csak hiányozna, és utána visszatáncolni elég furcsa lenne.
11-es vàlaszoló
Kötődöm hozzá
Azért gondoltam a szünet dologra, hogyha nem beszélünk, nem talalkozunk meglátom majd
hogyan fog ez érinteni. Ha nagyon nem bírom, folytatom.
Én értelek. De te is tudod folytatni fogod. Mi lesz a vége neki? 🙄
Keress egy olyan fiút aki szeret téged. Szexkapcsolatot csak érzelmek nélkül szabad fenntartani.
Az lenne a legjobb, ha kimondanà, hogy fejezzük be. Akkor el tudnám engedni idővel, úgy érzem.
Ez viszont nem fog megtörténni, mert neki jó, ami van.
Kötődsz = beleszerettél.
A szünetet azért akarod kérni,mert félsz bevallani magadnak.
Egy dolog. Szexkapcsolatba ha érzelem van, sérülni fog egyik fél.
Elmondásod alapján a férfi csak használ. Nem kellesz neki szexen túl másra. Ennél többre vagy érdemes. Én lezárnám. Addig,míg nem sérülök mégjobban.
Helyzetjelentés :)
17.-én este ráírtam, hogy most egy ideig ne talalkozzunk.
Azóta nem kerestem. Eszembe jut minden nap, de ennyi. Igyekszem lefoglalni magam. Tudom, hogy be kell ezt a dolgot fejeznem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!