Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban szünet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban szünet kérése furcsa lenne? Nem tudom szeretném-e ezt az egészet folytatni, de nem merem még kimondani, hogy legyen vége. Lehet, ha már nem vagyunk együtt csak hiányozna, és utána visszatáncolni elég furcsa lenne.

Figyelt kérdés
2024. máj. 16. 09:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
De ha meg is mondta nem lehet több, miért kínzod magad ezzel?
2024. máj. 16. 12:06
 12/25 A kérdező kommentje:

11-es vàlaszoló

Kötődöm hozzá

Azért gondoltam a szünet dologra, hogyha nem beszélünk, nem talalkozunk meglátom majd

hogyan fog ez érinteni. Ha nagyon nem bírom, folytatom.

2024. máj. 16. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én értelek. De te is tudod folytatni fogod. Mi lesz a vége neki? 🙄

Keress egy olyan fiút aki szeret téged. Szexkapcsolatot csak érzelmek nélkül szabad fenntartani.

2024. máj. 16. 12:43
 14/25 anonim ***** válasza:
Minek gyötröd magad, szeretsz szenvedni?
2024. máj. 16. 12:49
 15/25 A kérdező kommentje:

Az lenne a legjobb, ha kimondanà, hogy fejezzük be. Akkor el tudnám engedni idővel, úgy érzem.

Ez viszont nem fog megtörténni, mert neki jó, ami van.

2024. máj. 16. 13:29
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező lánnyal dumcsiznál?
2024. máj. 16. 13:31
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze neki jó, de neked nem. Gondolj arra, hogy tuti másokkal is lefekszik és előbb utóbb beleszeret majd valakibe, akivel komoly kapcsolata lesz. Ne várd ezt meg, még nagyobb törés lesz utána benned. Én is voltam hasonló helyzetben, hidd el lesz más akivel jól érzed majd magadat.
2024. máj. 16. 13:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Kötődsz = beleszerettél.

A szünetet azért akarod kérni,mert félsz bevallani magadnak.

Egy dolog. Szexkapcsolatba ha érzelem van, sérülni fog egyik fél.

Elmondásod alapján a férfi csak használ. Nem kellesz neki szexen túl másra. Ennél többre vagy érdemes. Én lezárnám. Addig,míg nem sérülök mégjobban.

2024. máj. 16. 22:56
 19/25 A kérdező kommentje:

Helyzetjelentés :)

17.-én este ráírtam, hogy most egy ideig ne talalkozzunk.

Azóta nem kerestem. Eszembe jut minden nap, de ennyi. Igyekszem lefoglalni magam. Tudom, hogy be kell ezt a dolgot fejeznem vele.

2024. máj. 22. 22:31
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
És ő sem keres? Nem várt magyarázatot? Ha nem, akkor jól tetted, nem érdekled már.
2024. máj. 22. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!