Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aludnátok olyan párnán amivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludnátok olyan párnán amivel azelőtt egy csaj masztizott?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 23:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Miért masztizik a csaj? Semmi szükség rá,hisz ott vagyok én hogy megfelelően kielégítsem.😀
2024. máj. 16. 06:31
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
#11 mivel?🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2024. máj. 16. 06:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. máj. 16. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül feküdtem már olyan párnán, amin a nővérem maszturbált anno, de erről én nem tudtam, csak utólag szólt.
2024. máj. 16. 08:55
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Hát erről jobb lett volna, ha nem szól 🤦🏻

2024. máj. 16. 11:00
 16/20 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
14# felmerül bennem, hogy miért, milyen hangsúllyal mondhatta el?
2024. máj. 16. 11:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb lett volna, ha nem mondja el nekem. #14 voltam.
2024. máj. 16. 11:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen
2024. máj. 16. 13:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze természetesen! Sőt imádom amikor eláztatja az ágyneműt egy csajszi imádok punci szagban aludni 🤤
2024. máj. 17. 08:59
 20/20 Bögyös Dávid ***** válasza:

Igen, aludnék egy olyan párnán, amivel elötte egy csaj masztizott.

Bár ez nem olyan egyszerű. Nyilván, ha finom illata van tőle, akkor igen, ha nincs érezhető szaga - amit kétlek - akkor is, de ha valamiért büdös a lány, és ettől a párna is az, nem hiszem, hogy szeretnék, ez egyértelmű volt, nem? Ha jó illata van, akkor igen, de ha már zavaróan büdös, akkor nem. De így nyilván a legtöbb ilyen párnán igen.

Amúgy érdekes felvetés, de ezt azért lehetne fokozni, hogy az ágy, amibe masztizott, abba aludjak, vagy az ő saját ágyába aludjak, amibe ő alszik mindig, és masztizik is többször, sőt, azért attól is függ, hogy nekem tetszik-e a lány. Ha tetszik, nyilván felizgatna, ha ott aludnék a párnán, amivel elötte masztizott, és ő is szeret engem, hát igen, akkor aludnék rajta simán. De ha nem rám önkielégített, szerintem nem lenne az anyira izgalmas.

Összefoglalva, leggtöbb esetben, nagyon szívesen, nagyon izgatna, nem nagyon, nem lenne különösebb gondolatom, vagy nem szeretnék, ez helyzettől függ.

2024. máj. 18. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!