Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki azelőtt vesztette el, mielőtt gimis lett?
technikailag igen, hiszen nem jártam gimibe, hanem szakközépiskolába :D
de persze normális választ adva "nem" a válasz részemről, hiszen kb 18 éves voltam, ami nem "gimis kor előtti életkor" :D
Tehát konkrétan bűncselekmény bevallását kéred e fórumon?
Nice try.
2. Szerinted aki nem gimis, az mind 13 éves vagy kevesebb?
A válaszoló 14-15 évesekre gondolt szerintem. Vagy nem tudom, őt kéne megkérdezni, mire gondolt.
8. osztályban elsőnek veszítettem el a szüzességem.
14 éves fiú voltam és egy lány osztálytársammal történt meg a dolog.
Nem bántam meg, mert önbizalmat adott az elkövetkező években, hogy X, Y dolgot kipróbáltam már, van tapasztalatom és emiatt nem izgultam túl a dolgokat. Meg a lány, akivel megtörtént, most egy nagyobb influencer, így a későbbiekben még érdekesebb lett a történek ha erről meséltem bárkinek.
Az mondjuk pici furcsa, hogy mostani barátnőm folyamatosan az insta storyját nézi és nem miattam, mert valamikor régen volt küzünk egymáshoz, csak szimplán, mert szereti a tartalmat, amit gyárt, így akarva akaratlanul is része még az életemnek.
A szex maga rettenetes volt és picit talán emiatt picit el is ment tőle a kedvem, tehát a fentieket jobban árnyalva, nem csak pozitív érzéseket hagyott bennem. Meg nem volt lehetőségünk javítani rajta, mert én elég hamar szakítottam vele.
14 voltam, a srác valami 21 körül.
Megbántam, mert úgy vitt bele, igazából nem akartam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!