Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor állnak már le önmaguk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor állnak már le önmaguk megtagadásával az emberek?

Figyelt kérdés
Identitás tagadására gondolok. Nők részéről ezt annyira nem látom, leginkább férfiakra jellemző. Néha férfiakkal vagy transzvesztitákkal teremtenek szexuális kapcsolatot (amivel nincs baj) és azt mondják, hogy ők heteroszexuálisak. Nem azzal van a baj, hogy ők biszexek, hanem azzal, hogy a külvilágnak azt mutatják, hogy teljesen normális, ha egy hetero néha szexel egy azonos neművel. Aki igazán hetero, az tudja, hogy ilyen nem igazán fordul elő... Titeket nem idegesít, hogy nem vallják be maguknak, hogy minimum biszexek és inkább a heteroszexuális fogalmát akarják elhajlítani, csak hogy magukra tudják húzni? És amikor egy meleg fel akar szedni egy szórakozóhelyen és azt mondja nekem, hogy minden férfi b.zi, csak van, aki ki meri próbálni, van, aki nem, akkor már nem is csodálkozok :D hány "hetero" férfival lehetett együtt.

2024. máj. 15. 01:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9 ott a pont: nincsenek rendben önmagukkal, ezért tagadnak folyton.

#10 nem károgok, vagyis ugyanannyira, mint te :)

Vannak fokozatok, de ha azt írod "hetero" mindenki az alap, a csőheterora gondol. Akkor azt írd, hogy enyhe biszex hajlam. Szerintem az teljesen leírja a te identitásodat. Mert hetero nem vagy, de az nem is baj, csak ne mond azt. Egy hetero biztos nem vesz a szájába férfi nemi szervet.

2024. máj. 15. 10:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Elobb szopsz, aztan szopatsz, aztan dugsz aztan dugatod magad
2024. máj. 15. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem itt tényleg az játszik közre,hogy a férfiaknak a családtagjai vagy csak simán a társadalom ugye teljesen elutasítandó,előítéletes és emiatt az a szorongás a férfiakon leülepszik és ha a vágy teljesült akkor van a hatalmas nagy bűntudat és elnyomás része.

Sajàt magam tapasztalom ezeket mind a mai napig úgyhogy a kérdést is értem és a választ.

2024. máj. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!