Miért van olyan cég hogy már kiküldik az e- számlát, de még ki se vitte a csomagomat?
De lesz belőle baj. Onnan soha többet nem fognak neked küldeni semmit. Mégegyszer nem szivatod meg őket.
A többire nem tudom mit mondja.... Csak csóválom a fejemet.
"Annyi bajom legyen. A GLS- es nőt megkérdeztem, ugyan így. Megígérte elsikálja. A GLS kocsiban meg jól is jöhet egy pumpa, nem? Ha véletlen behajtja: De hogy jóváhagyta egyértelműen azt jelenti hogy átvették ezt a kis kezességet, nem? 5490 forintról van szó. Ha ma kihozták volna a melóhelyemre megvettem volna: De ez hitegetés hogy csak e számlát küld a cég a gmailomra, árut nem. Ráadásul rest arra is hogy kinyomja sárgára: Ez így nem hiteles szerintem."
Na figyelj. Nem úgy van ez hogy kihozzák és te megveszed.
Hanem megveszed az interneten és utána hozzák ki. Ezért kaptad a számlát. Mert már megvetted.
Miután kihozták és nem tetszik, akkor visszaküldheted.
Ha nem e-számlát küldenek, hanem papíralapút, azt a csomagolásba teszik. Azt is azelőtt állítják ki, hogy a címzett megkapta volna a csomagot.
Húsvét előtt megnövekszik a rendelésszám, több honlapon már hetekkel ezelőtt figyelmeztetés volt, hogy egyrészt - akár jelentősen is - megnő a szállítási idő, másrészt adott nap utáni rendelés teljesítését csak a húsvéti ünnepek utánra vállalják.
Kérdés, mert nem tudom: milyen fizetési módot választottál?
2 félét lehet: utánvét (kp. kiszállításkor,ez kb. 400Ft-al többe) kerül, banki utalás.
Te melyiket választottad?
Azért nem értjük a kérdést, mert normálisak vagyunk. A kérdező meg nem 100-as.
Ezt a kibaltázott pumpát én javasoltam neki. Már hetek óta izzasztja a kérdéseivel a kerékpáros kategóriát. :D
Danikám a rendeléses vásárlás így működik! Amikor megrendelted, meg is vásároltad és majd a futár kihozza, vagy automatába megkapod, mindegy, az már csak az átvétel. Pont ezért van az hogy AZ ÁTVÉTELTŐL SZÁMÍTVA 14 napon (naptári nap, nem munkanap!) belül visszaküldheted a terméket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!