Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta borotválom, folyamatosan viszket, piros, kiütéses, éget. Mit lehet tenni? 24F
Ne húzd visszafelé a borotvát.
Általában 1-2 napig borotválkozás után viszkethet amikor nő vissza.
Az is lehet, hogy rossz minőségű borotvát használsz.
Fontos a jó minőségű borotva és a megfelelő mennyiségű borotvahab.
Legjobb fürdés után csinálni, amikor a bőr és a szőr kicsit felpuhult.
Én mondjuk növekedési iránnyal szemben szoktam borotválni a simább felület miatt, de ritkán szokott kipirosodni (általában akkor, ha kapkodok). Apropó, ez azért türelmet igényel, nem szabad gyorsan letudni.
Ollóval a lehető legrövidebbre kell vágni, hogy minél kevesebbszer kelljen átmenni rajta.
Fontos, hogy csak úgy húzd végig a pengét, ha van a területen hab. Tehát ha egy területen többször át kell menni, akkor annyiszor be kell kenni.
A másik fontos művelet, hogy a borotválás után hideg vízzel (tényleg jó hideggel) kell leöblíteni. A hideg összehúzza a pórusokat és nem fogsz kipattogni.
Nekem ez a módszerem, bárhol is borotválkozzak és beválik.
Le szoktam pisilni és az használ 🤷♂️
Nem vicc!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!