Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hány évesen végeztetek először önkielégítést tudatosan? Milyen módszerrel és milyen érzés volt?
14 évesen, előtte 1-2 évig néha spontán elsültem éjjel.
Masszírozó mozdulatokkal, a makkomat is ingerelve kezdtem tudatosan, aztán rájöttem, hogy ha húzogstom, akkor jó és nagyot spriccel. Élvezetes volt, ekkor 15 körül voltam.
Utána beindultak a hormonok és 16 évesen már gyakran napi 4 is volt.
Ma 50 évesen is képes vagyok simán napi egyszer - kétszer is szexelni, persze ez nő függvénye is , a 30-40 közötti nőkkel iszonyatosan jó a szex.
A velem egykorú hölgyeket már kerülöm.
13 evesen szamoltam altalaban 300-nal jott a g/ci
Valamikor mar 100-nal is jott 🤣
15 voltam, német szexujságokat már bújtam korábban és nosza mivel állt a farkam, hát elkezdtem cibálni... Na nekem sem kellett több, rájöttem, hogy ez kva jó. Adj neki, vertem, mint a bajnok.
Pince, padlás, fáskamra,..
Azok voltak ám az igazi jó recskázások Istenem...
Egy nyári táborban történt ahova minden évben jártam. 13 lehettem, és egy nálam idősebb kb 15 éves srác mutatta meg hogyan kell. Igazából ez nekem a második volt mert az első nem olyan izgi, véletlenül sikerült nem is tudtam igazából hogy mit csinálok csak masszíroztam a farkam aztán elmentem. De a lényeg hogy közös zuhanyzó volt, ketten voltunk éppen ott. Elkezdtük ilyen sexuális dolgokról beszélgetni mint ahogy ilyen korban sokan teszik ezt és kérdezte hogy hányszor verem ki egy nap. Mondtam hogy még nem igazán csináltam. Akkor kérdezte, hogy tudom e hogy hogyan kell. Én bevallottam, hogy nem vagyok benne biztos. És akkor megkérdezte, hogy van e kedven közösen kiverni és akkor megmutatja hogyan kell. Mivel nem tudtam miről van szó igent mondtam.
Nem részletezem de ebből persze az lett, hogy egymásnak vertük ki. Igaz még kisfiú voltam de testileg már viszonylag érettebb, 42 es lábam volt és már ekkor szőrös volt egy kicsit a lábam meg a farkam. Nagyon élveztem hogy kiverte nekem éreztem, hogy ez most valami egész más mint amit magamnak csináltam.
Elég hamar elmentem és iszonyatosan nagyot élveztem. szerintem a mai napig nem élveztem akkorát mint ott akkor. Sexuális életem meghatározó élménye volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!