Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés volt az első önkielégítés? Hány évesen volt és mi volt a motiváció, hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 21:42
1/7 anonim válasza:
13 évesen volt az uncsitesom mutatta meg hogy kell nagyon jó volt jót elveztem
2/7 anonim válasza:
6 évesen masztiztam először, úgyhogy nem tudom, hogy mi motivált, az érzésre sem emlékszem pontosan, csak tudom, hogy jó volt, és kicsiként évekig az ágyamat, vagy a padlószőnyegre hasalva azt dugtam :D
3/7 anonim válasza:
12 évesen. Osztálytársaim emlegették, milyen jó, kipróbáltam, rögtön tetszett. Rendszeressé vált, naponta többször is.
4/7 anonim válasza:
Én 9 éves voltam, és órán az egyik osztálytársam verte, onnan jött az inspiráció. :DD Annyira megtetszett, hogy otthon én is egyből kipróbáltam, el is élveztem, bár anyag még nem jött akkoriban. :DD Iszonyú jó volt, és azóta mindennap verem. :) 18/F
5/7 anonim válasza:
Kb. 12-13 éves lehettem.
Valahogy jött az inger, és Fogdosni, markolászni kezdtem a Heréimet és megmerevedett a pöcsöm.
Nrm tudtam mi az az önkielégítés, de ösztönösen húzogatni kezdtem ez a azt éreztem, hogy amit csinálok az kellemes érzés.
Forróságot éreztem a meredt pöcsömben, és utána már el is élveztem.
Aztán már rendszeressé is vált minden nap a kielégítés.
6/7 anonim válasza:
Hatodikos voltam amikor osztálytársam bemutatta 😊
Azóta imádon!
7/7 Rex Hunter válasza:
Hát én hallottam róla hogy ki és miként szokta csinálni és kipróbáltam. Rendszeresebben kb. 14 éves korom körül kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!