Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm játékszereket használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm játékszereket használ egyedül szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

28F vagyok, A barátnőm éjjeliszekrényében teljesen véletlenül megtaláltam a korábban közösen vett és használt (mármint hogy benne használt) anal plug-ot illetve egy csikló vibrátort.

Vélhetően használta amíg nem voltam otthon, és elfelejtette elpakolni.

Mostanába a külföldi üzleti munkám miatt hetek maradnak ki szex nélkül. Eddig ha erre került a szó, tagadta hogy ő egyedül akciózik, én bevallottam, hogy néha megesik amikor heteket vagyok távol.

Nem azzal van a baj, hogy csinálja, hanem hogy nem mondta el. Szerintetek felhozzam, hogy megláttam ezeket a dolgokat?

28F vagyok ő 25L

máj. 11. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Normális. De azon gondolkozz el, hogy miért nem mondta el. Simán lehet csak szégyenlős, vagy bármilyen ok nélkül úgy érzi, hogy párkapcsolatban nem kéne, de lehet az is, hogy a te viselkedésedben utal valami arra, hogy neki ezt nem kéne csinálnia.

Ha beszélsz is vele róla, ne számonkérd, hogy miért nem mondta, hanem nyugtasd meg, hogy ez teljesen rendben van.

máj. 14. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!