Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy ennyire ingadozi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ennyire ingadozik a libidóm fiatal srácként ? A párotok is ilyen csajok ?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Van hogy 1-2 hétig áll mint az állat meg kívánom utána meg pár napig vagy akár egy hétig is alig kívánom meg nehezen is áll fel meg kisebbre és vékonyabbra. Ti is ilyenek vagytok vagy ti állandóan kanosak vagytok ? Normális hogy ebben az időszakban kisebb meg vékonyabb is állva ? Lányok a ti párotok is ilyen ? Elnéznétek ezt ?
nov. 27. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
24 évesen még mindenki bőven sűrűn kanos, teljesen természetes jelenség.
nov. 27. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Az én barátom 21 éves, és ha tehetné reggel, délben, este megdugna.😄 Annyitól áll a farka, ha hosszabban csókolózunk, valami izgiről beszélgetünk, lehajolok előtte, meglát melltartóban vagy stb. Szóval nem, nem mindenki ilyen.🥰
tegnapelőtt 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ma 00:13 Majd lanyhulni fog lassan....
tegnapelőtt 02:37
 4/6 A kérdező kommentje:
De nincs olyan hogy néha elmegy a libidója ?
tegnapelőtt 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo itt mindenkinek 18 centi es allandoan keszek a harcra! Itt csak kamukat fogol olvasni.
tegnapelőtt 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen igen állandóan kanos voltam.Ha huzat volt is felállt.40 éves korom után ennek vége.
tegnapelőtt 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!