Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm játékszereket használ egyedül szerintetek ez normális?
28F vagyok, A barátnőm éjjeliszekrényében teljesen véletlenül megtaláltam a korábban közösen vett és használt (mármint hogy benne használt) anal plug-ot illetve egy csikló vibrátort.
Vélhetően használta amíg nem voltam otthon, és elfelejtette elpakolni.
Mostanába a külföldi üzleti munkám miatt hetek maradnak ki szex nélkül. Eddig ha erre került a szó, tagadta hogy ő egyedül akciózik, én bevallottam, hogy néha megesik amikor heteket vagyok távol.
Nem azzal van a baj, hogy csinálja, hanem hogy nem mondta el. Szerintetek felhozzam, hogy megláttam ezeket a dolgokat?
28F vagyok ő 25L
Teljesen normális. Az nem normális, hogy benned felmerült a kérdés. Egészséges fiatal nő, természetes, hogy vannak igényei.
47 F
Szerintem gondolkodj el azon miért van ráfanyalodva. Hüvelyi orgazmust milyen gyakran okozol neki? Csak kérdezem!
34F
Kedves 5-ös válaszadó, ki feltételezte ezt? Nem kell jézusozni, nyilván tudom, hogy nem.
Többieknek köszönöm, egyébként nem a történtekkel van a baj, hanem hogy amikor beszélünk róla ő nem mondja, pedig szóba került már pár alkalommal az elmúlt 4 évben. Egyáltalán nem zavar, csak az őszinteség ezen formáját hiányolom és ez nem azt jelenti, hogy be kell jelentenie hogy ezt csinálta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!