Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm játékszereket használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm játékszereket használ egyedül szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

28F vagyok, A barátnőm éjjeliszekrényében teljesen véletlenül megtaláltam a korábban közösen vett és használt (mármint hogy benne használt) anal plug-ot illetve egy csikló vibrátort.

Vélhetően használta amíg nem voltam otthon, és elfelejtette elpakolni.

Mostanába a külföldi üzleti munkám miatt hetek maradnak ki szex nélkül. Eddig ha erre került a szó, tagadta hogy ő egyedül akciózik, én bevallottam, hogy néha megesik amikor heteket vagyok távol.

Nem azzal van a baj, hogy csinálja, hanem hogy nem mondta el. Szerintetek felhozzam, hogy megláttam ezeket a dolgokat?

28F vagyok ő 25L

máj. 11. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális 28 n
máj. 11. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Az nem normális, hogy benned felmerült a kérdés. Egészséges fiatal nő, természetes, hogy vannak igényei.

47 F

máj. 11. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Az emberek nagy része szokott magának örömet okozni. Az most, hogy nem mondta el, szerintem nem releváns. Ha távol vagy a párodtól akkor szerintem nem kell kötelezően bejelenteni, hogy mikor és hogyan kényeztetted magad. De lehet én látom rosszul.
máj. 11. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem gondolod, hogy szégyenli hogy erről beszéljen? Mi másért nem mondaná el? Esetleg nem épült ki köztetek olyan bizalom, hogy erről lehet beszélni? Vannak begyöpösödött dogmáitok hogy ezt el kell kendőzni? Szerintem ha ez tényleg érdekel téged, akkor erről beszélj, hogy ezt leépítsétek...
máj. 11. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Mert az sokkal normálisabb lenne ha megcsalna, ugye? Jézusom..
máj. 11. 23:09
 6/11 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem gondolkodj el azon miért van ráfanyalodva. Hüvelyi orgazmust milyen gyakran okozol neki? Csak kérdezem!

34F

máj. 11. 23:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös válaszadó, ki feltételezte ezt? Nem kell jézusozni, nyilván tudom, hogy nem.

Többieknek köszönöm, egyébként nem a történtekkel van a baj, hanem hogy amikor beszélünk róla ő nem mondja, pedig szóba került már pár alkalommal az elmúlt 4 évben. Egyáltalán nem zavar, csak az őszinteség ezen formáját hiányolom és ez nem azt jelenti, hogy be kell jelentenie hogy ezt csinálta.

máj. 11. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:
21%
Ne aggodj, nem egyedül használta, hanem velem. Amíg külföldön voltál megdöngettem párszor a csajt.
máj. 12. 00:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút normális, ha sokat vagy elutazva, még te kéne vegyél neki, hogy tudja kielégíteni magát, ne pedig más farkán kössön ki. Persze a legtöbb csajnak kínos erről beszélni. Szerintem szólj, és mondd el neki, hogy nem zavar, sőt, kipróbálhatnátok együtt is. És akkor ő is feloldódik.
máj. 12. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szégyenlős, nem kell firtatni. Fogadd el, hogy használta, mosolyogd meg, ha tagadja, aztán ennyi. Lépj túl rajta. Full normális, ha hetekig nem jut kielégüléshez, hogy magához nyúl.
máj. 12. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!