Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyik lányt választanátok? Az egyik tehenet fej, disznót ganajászik,kertet kapál, nem hord tangabugyit le vannak töredezve a körmei. Tud főzni, mosni, takarítani. Nem jár kozmetikába, műkörmöshöz stb. A másik szép, szexi.
Figyelt kérdés
Kozmetikába jár, fodrász stb. Meg lehet jelenni vele bárhol. Minden pasi megfordul utána. Viszont egy tojásrántottát sem készít el nektek. Melyiket választanátok?2024. máj. 11. 20:41
21/33 anonim válasza:
Az elsőt választanám. Sokkal életszerűbb mint a mostanában divatos szilikonos műcsajok!
22/33 anonim válasza:
Azt, amelyiknek jobb a puncija!
23/33 anonim válasza:
Én ismerek elsőt, de tangát hord és mocskosul szexi, gyönyörű nő. És még be is jövök neki.
A nyomorék második ribikkel meg szívjatok csak ti🤣🤣🤣🤣
24/33 anonim válasza:
A másodikat, egyértelmű. Nagyon jól főzök, tortákat sütök, mindenféle pékárút, szóval pont nem érdekelne, ha nem boldogul a konyhában.
25/33 anonim válasza:
Én is nagyon jol fözök. Múltkor én főztem céges bulin, 50-en haltak meg rajta
26/33 anonim válasza:
25 Akkor nem kértek repetát, valószínűleg...
27/33 anonim válasza:
Attól, hogy valaki ganajozik meg kapál, attól még lehet igényes és szexi, nem is értem ezt hogy hoztad összefüggésben. Vagy azt gondolod, hogy ő retkesen ráfekszik egy szalmabálará esténként, azt jóvan? Nyilván a 10 centis köröm nem fog megmaradniy ha az ember fizikai melót végez és hajnalba sem fogja a haját göndörítgetni, hogy kimenjen a tojásért. Ettől még ő is lehet igényes és ha megy valahova, szépen felöltözik és kicsinosítja magát. Röhejes kérdés
28/33 anonim válasza:
Én a szexi lánynak örülnék , ha mind azt meg csinálná , ami az elsőnél fel lett sorolva .
29/33 anonim válasza:
#28 műkörömmel nem igazán lehet ám, plusz a visongástól és a hisztitől megijednének az állatok😀
30/33 anonim válasza:
Ennyi alapján talán az első, ha választani kell, mert bejönnek az erős csajok. De kevés az infó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!