Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk melyik lányt választanáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk melyik lányt választanátok? Az egyik tehenet fej, disznót ganajászik,kertet kapál, nem hord tangabugyit le vannak töredezve a körmei. Tud főzni, mosni, takarítani. Nem jár kozmetikába, műkörmöshöz stb. A másik szép, szexi.

Figyelt kérdés
Kozmetikába jár, fodrász stb. Meg lehet jelenni vele bárhol. Minden pasi megfordul utána. Viszont egy tojásrántottát sem készít el nektek. Melyiket választanátok?
2024. máj. 11. 20:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%
Az elsőt választanám. Sokkal életszerűbb mint a mostanában divatos szilikonos műcsajok!
2024. máj. 11. 22:50
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt, amelyiknek jobb a puncija!
2024. máj. 11. 23:06
 23/33 anonim ***** válasza:
64%

Én ismerek elsőt, de tangát hord és mocskosul szexi, gyönyörű nő. És még be is jövök neki.

A nyomorék második ribikkel meg szívjatok csak ti🤣🤣🤣🤣

2024. máj. 11. 23:50
 24/33 anonim ***** válasza:
63%
A másodikat, egyértelmű. Nagyon jól főzök, tortákat sütök, mindenféle pékárút, szóval pont nem érdekelne, ha nem boldogul a konyhában.
2024. máj. 11. 23:55
 25/33 anonim ***** válasza:
32%
Én is nagyon jol fözök. Múltkor én főztem céges bulin, 50-en haltak meg rajta
2024. máj. 12. 00:19
 26/33 anonim válasza:
25 Akkor nem kértek repetát, valószínűleg...
2024. máj. 12. 00:24
 27/33 anonim ***** válasza:
51%
Attól, hogy valaki ganajozik meg kapál, attól még lehet igényes és szexi, nem is értem ezt hogy hoztad összefüggésben. Vagy azt gondolod, hogy ő retkesen ráfekszik egy szalmabálará esténként, azt jóvan? Nyilván a 10 centis köröm nem fog megmaradniy ha az ember fizikai melót végez és hajnalba sem fogja a haját göndörítgetni, hogy kimenjen a tojásért. Ettől még ő is lehet igényes és ha megy valahova, szépen felöltözik és kicsinosítja magát. Röhejes kérdés
2024. máj. 12. 01:06
 28/33 anonim ***** válasza:
31%
Én a szexi lánynak örülnék , ha mind azt meg csinálná , ami az elsőnél fel lett sorolva .
2024. máj. 12. 01:21
 29/33 anonim ***** válasza:
75%
#28 műkörömmel nem igazán lehet ám, plusz a visongástól és a hisztitől megijednének az állatok😀
2024. máj. 12. 01:25
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján talán az első, ha választani kell, mert bejönnek az erős csajok. De kevés az infó
2024. máj. 12. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!