Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexik az úszó csajok?
Közülük sem tetszik mindegyik, pl Jakabos nekem egyáltalán nem jön be. A már-már férfias, izmos csajok nem tetszenek.
De Kapás Bogi pl tök aranyos.
Sebestyén Dalma nagyon top, szép, de cuki is a feje, ráadásul a melle, segge is 10/10.
Nézzétek meg Kovács Réka instáját, Kaliforniában tanul meg úszik. Kb. 14 éves lehetett, mikor bekövettem, ma már egy felnőtt bombázó.
Én egy időben a Burián Katáért is odavoltam, de ő meg pont vesztett a bájából az idő előrehaladtával. Persze még most is krva jó csaj.
Érdekes, hogy valahogy az úszóknál egyáltalán nem hátrány, hogy a többségnek alig van melle, annyira jó a seggük, lábuk, az izmos hasuk, a derekuk, a csípőcsontjuk, meg olyan szép a pinaívük a dresszekben, bikinikben, hogy erős a szexuális kisugárzásuk.
Nem mind.
Sőt számomra alig van 1-1.
Azt látom, hogy jópár év után átrendeződik az arcszerkezetük is.
És a felső testük kicsit férfiasodik.
SZéles válluk van, ez nem nőies.
Meg kicsi mellük.
Nálam Kapás Boglárka a N°1!
Hajrá Újpest! 🙂🟣⚪
5
Pont ezt az arcátrendezôdést tapasztaltam Burián Katán.
ha jól megnézed az úszóknak átrendeződik az arcszerkezetük :)
Szinte szabályos téglalap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!