Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribi vagyok, na és? Miért kell elítélni a szexet szerető lányokat?
Figyelt kérdés
Mindig megy a bántás...ezt tudják csak az emberek.máj. 11. 13:57
31/40 anonim válasza:
Mi alapján, miért tartod magad ribinek?
32/40 mikeXxX válasza:
Semmi gond ezzel ha tudja xy akivel vagy hogy te ilyen vagy akkor a döntésjoga neki is megmarad akarja a szexet vagy sem veled. 44f
34/40 anonim válasza:
Nincs ezzel baj egészen addig amíg még egy hajléktalannal vagy egy nagyon igénytelen vagy éppen bunkó pasival is lefekszel , vagyis nem válogatod meg akikkel lefekszel ha mind normális és igényes akikkel megismerkedsz akkor onnantól kezdve nem számít hogy hány ember
35/40 anonim válasza:
#34 vagyok , ja és ne mond ezt magadra ezt a jelzőt és igazából ennyi
37/40 anonim válasza:
Itélkezik a fene! Én pl szeretem őket. f.
38/40 anonim válasza:
Ha még velem is dugnál, akkor nem zavarna.
39/40 anonim válasza:
Ha szeretsz ba@ni ba@d magad földhöz ne itt vergődj.
40/40 anonim válasza:
#39 Ezért a véleményért nem kell neked ilyen oldalakat nézned, se hozzászólnod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!