Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ribi vagyok, na és? Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribi vagyok, na és? Miért kell elítélni a szexet szerető lányokat?

Figyelt kérdés
Mindig megy a bántás...ezt tudják csak az emberek.

máj. 11. 13:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
60%

Alapból nem vagy ribi.

Ezeket akkor gondolják az emberek, ha tudják is.

Szóval vagyok én, mondjuk 2 hetente más nővel vagyok, de senki tud róla basszus :)

Ilyenen max akkor kell aggódni ha ezt szétkürtölöd és mindenki tudja h rendszeresen más pasival vagy.

máj. 11. 14:48
 12/40 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves vagy?
máj. 11. 14:52
 13/40 A kérdező kommentje:

A sok b@lf@szn@k, akik priviket írogatnak:

Nem vagyok prosti!!! Én egyszerűen csak szeretk b@szni, de nem pénzért!!!Okés???

máj. 11. 15:00
 14/40 anonim ***** válasza:
50%

8. Nekem sem fáj a fejem, de én nő vagyok, nem ribi. :D

Az embernek legyen tartasa.

Kérdező, tőlem lehetsz gerinctelen fizetős "nő is". Te dolgod, ha nincs tartásod. :)

24/N

máj. 11. 15:02
 15/40 anonim ***** válasza:
89%

Szánalmas vagy, hogy ribinek tartod, aki szereti a szexet.

Undorító kérdés...

máj. 11. 15:20
 16/40 anonim ***** válasza:
34%
15. Egyébként az :)
máj. 11. 15:24
 17/40 anonim ***** válasza:
51%
nem kell elítélni, csak ne sipákolj itt ezen.
máj. 11. 15:31
 18/40 anonim ***** válasza:
85%

Megfogta a lényeget. Egy nő aki szereti a szexet nem fogja magát ribinek titulálni. Hanem szimplán élvezi az életet és pont nem érdekli, hogy azok mit gondolnak róla akik titkon abban reménykednek, hogy majd talán velük is ágyba bújik. A kérdés szerintem kamu.

Azért pedig egy nő nem lesz ribi, mert szereti a szexet vagy úgy szexel, hogy nem kapcsolatban van. El kellene már felejteni ezeket az idióta elméleteket..

máj. 11. 15:36
 19/40 anonim ***** válasza:
85%
A ribiséggel semmi baj nincs egészen addig amíg csak annyiból áll ez az egész hogy kedvedre dugsz össze-vissza fűvel,fával,bokorral,egészen addig amíg nem vagy kapcsolatban. Amikor párkapcsolat mellett csinálja valaki ezt onnantól kezdve viszont nyugodtan el lehet mondani minden mocskos rohadék szarnak a fehérmajú fajtáját mert egy másik embert csap be, aláz meg,tör össze a r!b@nckodásával. Több esetben olyan embereket akik anyagilag is elköteleződtek egy ilyen moslék nővel közös lakással,hitellel,mindennel. Mert amúgy sokan el tudják játszani a rendes nőt és az ujjuk köré csavarva jól tudjak manipulálni a párjukat.Szarba se nézem az ilyen nőket,undorodom az efféle mocskoktól.
máj. 11. 15:49
 20/40 anonim ***** válasza:
67%
Én nem ítélem el a ribiket, csak komoly kapcsolatot nem kezdenék velük.
máj. 11. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!