Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribi vagyok, na és? Miért kell elítélni a szexet szerető lányokat?
Alapból nem vagy ribi.
Ezeket akkor gondolják az emberek, ha tudják is.
Szóval vagyok én, mondjuk 2 hetente más nővel vagyok, de senki tud róla basszus :)
Ilyenen max akkor kell aggódni ha ezt szétkürtölöd és mindenki tudja h rendszeresen más pasival vagy.
A sok b@lf@szn@k, akik priviket írogatnak:
Nem vagyok prosti!!! Én egyszerűen csak szeretk b@szni, de nem pénzért!!!Okés???
8. Nekem sem fáj a fejem, de én nő vagyok, nem ribi. :D
Az embernek legyen tartasa.
Kérdező, tőlem lehetsz gerinctelen fizetős "nő is". Te dolgod, ha nincs tartásod. :)
24/N
Szánalmas vagy, hogy ribinek tartod, aki szereti a szexet.
Undorító kérdés...
Megfogta a lényeget. Egy nő aki szereti a szexet nem fogja magát ribinek titulálni. Hanem szimplán élvezi az életet és pont nem érdekli, hogy azok mit gondolnak róla akik titkon abban reménykednek, hogy majd talán velük is ágyba bújik. A kérdés szerintem kamu.
Azért pedig egy nő nem lesz ribi, mert szereti a szexet vagy úgy szexel, hogy nem kapcsolatban van. El kellene már felejteni ezeket az idióta elméleteket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!