Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub lányok, mindenkinek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub lányok, mindenkinek van valami gyerekkori traumája amiatt imádja az abuzust az ágyban?

Figyelt kérdés
Idáig bármilyen sub lánnyal csináltam, mindnek volt valami múltbeli traumája. Elvesztett szülői figyelem, gyerekkori megfelelési kényszer, gyermekkori abuzació, kemény apuka, szóval kivétel nélkül mindnek.

2024. máj. 10. 08:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
nincs semmiféle traumám
2024. máj. 10. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Akit emberileg megtörtek fiatalon az hajlamos az alárendelt szerepre, igen. Viszont nekem egy karrierista, kórházat nem nevezek meg, de osztályvezető orvos a nőm. Nagyon kemény a szakmában, a külvilág számára. De a hálószobában azt akarja, hogy maximálisan domináljam. Gyalázzam verbálisan és fizikailag is. Néha kicsit sok és vágyom arra, hogy csak sima szex legyen, lelkileg megterhelő tud lenni, mivel nincsenek szadista hajlamaim.
2024. máj. 10. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tuti amiatt van
2024. máj. 10. 10:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam kb ugyanaz van mint amit 12-es leírt csak más szakma, más karrier, és enyhébb a sub hajlam. Aki régóta irányit másokat annál is kialakulhat mert én nem emlékszem hogy gyermekkoromban bármilyen trauma ért volna. Harmincas éveimben jöttem rá erre a hajlamomra.
2024. máj. 10. 11:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Enyhébb sub hajlamom van, imádom ha egy pasi irányít az ágyban (de csak ott). Viszont nem volt trauma az életemben, jól telt a gyerekkorom.

41n

2024. máj. 10. 11:33
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát azért vannak itt olyan válaszok melyektől összeszorul a szívem. Sajnálom, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Így már mindent értek. Viszont felvetődik egy következő kérdés. Nyilván minden ilyen együttlét ezt a lelkifájdalmat erősíti meg. Hogy kvázi "erre vagytok jók". Szóljatok ha nincs igazam.

Szóval szerintetek nem okoz nagyobb lelki problémát ezen vágy megélése, mint amit a kielégülés megérne?

2024. máj. 10. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokat gondolkodtam már én is ezen, hogy vajon nálam mi válthatta ezt ki. De belegondolva nekem jó gyerek korom volt, sosem vertek/bántottak. Úgyhogy nem hiszem, hogy kell hozzá trauma, van aki ilyen beállítottságú.

25/N

2024. máj. 10. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmiféle traumám nem volt, szuper családban nőttem fel, senki nem abuzált. Mégis szub vagyok..
2024. máj. 10. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!