Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub lányok, mindenkinek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub lányok, mindenkinek van valami gyerekkori traumája amiatt imádja az abuzust az ágyban?

Figyelt kérdés
Idáig bármilyen sub lánnyal csináltam, mindnek volt valami múltbeli traumája. Elvesztett szülői figyelem, gyerekkori megfelelési kényszer, gyermekkori abuzació, kemény apuka, szóval kivétel nélkül mindnek.

2024. máj. 10. 08:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nejemnél is ez a helyzet.
2024. máj. 10. 08:52
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Nálam anyu vagy vert, vagy leszart. Apum nagyon sokszor közeledett úgy is, sokszor tetettem hogy alszok, olyankor megjobban csinálta. Egy idő után tudta, hogy csak látszólag alszok, mert 1x beszéltem, valaszoltam neki. Sosem fordultam a hátamra, de volt mikor vártam hogy jöjjön. Mikor bejött gyorsan az ágyra mentem és ugy csináltam mintha aludnék. Ha magaknak csinálom itthon néha vissza emlekszek rá.
2024. máj. 10. 09:12
 3/18 anonim ***** válasza:
55%

A nők nagyobb része szubmisszív alapból és az emberek nagy részének van valami feldolgozatlan gyermekkori traumája, csonka család, alkoholizmus, lelki beteg szülők, stb.

Nem nehéz korrelációt találni.

Inkább az a kérdés, hogy mennyire szélsőségesen jelenik ez meg felnőtt korban.

2024. máj. 10. 09:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nálam is ezek miatt alakult ki
2024. máj. 10. 09:20
 5/18 anonim ***** válasza:
25N #2 ezt elfelejtettem
2024. máj. 10. 09:23
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Volt sub csajom. Nála a szülők voltak kegyetlenek és mereven fogták. Kialakult benne, hogy úgy szereti a szexet, hogy pofozzam, alázzam, káromkodjak vele. Szex után mindig ölelésre és bújásra vágyott. Fura volt eleinte, de később nagyon élveztem és ami fontos, hogy jóval fiatalabb volt nálam. Csodálkoztam is, hogy én egy ilyen fiatal csajnál labdába rúghatok még, de mégis így történt. Nagyon ragaszkodott hozzám, pedig szinte az apja lehettem volna. Később megirmerkedett egy fiatalabb sráccal, de akkor már tapasztalttá vált a szexben. Én voltam neki az első minden értelemben. Szüzesség elvesztése, különc szexuális vágyainak a kielégítője stb. Nagyon jó élmény volt és sokszor érzem, hogy hiányzik nekem. Azt hozzá kell tennem, hogy annak ellenére, hogy elég nagy korkülönbség volt köztünk, abszolút jól kijöttünk emberileg is. Ő érettebben gondolkodott a korosztályához mérten, én pedig fiatalos vagyok, fiatalos gondolkodással és képben voltam/vagyok minden dologgal, ami trendi a fiataloknál. Fiatalosan öltözködöm, tudom kik a mai influenszerek, gamer vagyok, jártam a Mondocon-on stb. Szóval egyáltalán nem vagyok boomer, 46éves létemre.
2024. máj. 10. 09:28
 7/18 anonim ***** válasza:
54%
Minden szexuális "szokás" oda vezethető vissza náluk és mindenkinél bármiről is legyen szó.
2024. máj. 10. 09:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Feleségemet is rendszeresen abuzálták és emiatt rettentő sub lett. Nekem ez új volt, de jól össze tudtunk csiszolódni.
2024. máj. 10. 09:39
 9/18 anonim ***** válasza:
Valami hasonló volt nálam is egy csajjal. Nem klasszikus értelemben abusálták, de egy bántó kapcsolatban vt fiatalon. Ez meglátszott a szexualitásán is.
2024. máj. 10. 09:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A családi légkör jó volt de durván kiközösítettek a suliban aztán már otthon se mondtam el a dolgokat hogy ne aggódjanak miattam.

Max ez de nem hiszem hogy köze van a szexuális beállítottságomhoz.

Bár az a gondolat/érzés izgat hogy valaki annyira akar hogy "nemtud uralkodni magán" .... lehet mégis köze van hozzá

2024. máj. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!