Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tervez közületek valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervez közületek valaki swinger klubba menni a következő 1-2 hónapban?

Figyelt kérdés

A Tiktak-ba tervezünk menni párommal a páros programra, ha valakinek van tapasztalata a helyről, vagy a szokásos korosztályról azt szívesen vesszük!

33f 27l

máj. 9. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi tervezzük. Ott még sosem voltunk de kíváncsi vagyok milyen lesz. :)
máj. 9. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ma terveztem menni a S4Y klubba a MOM Park mögé.
máj. 9. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen majd nyáron Barcelonába
máj. 9. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is gondolkozunk rajta. Soha nem voltunk. Érdekel minket a hangulat,az élmény. Mondjuk mi mindig is kísérletező kedvűek voltunk.
máj. 9. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán nagy bulit akartok, akkor szombaton menjetek a TT-be:) egyebként is az ott lévők 95%-a pár.:)
máj. 9. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

A TT nagyon jó hely, csak ajánlani tudom! A legjobban felszerelt hazai klub, a public (nem meghívásos) klubok közül az egyik legjobb! Nagyon erős párcserében, erősen limitálják a szóló pasik számát (alapesetben max. 5), s nagyon meg is válogatják őket, erős a face kontroll.

A korosztály változó, 20-asoktól 50-esekig minden, a többség 30-40-es korosztály. A TT-ben nagyon-nagyon szigorúan veszik a játékszabályok betartását, aki nem tartja azt Maci kivágja/kitiltja mint a sicc.

Ha most mentek először akkor ideális választás lehet. Szombatonként az átlag létszám 100 fő felett alakul, de kiemelt partikon volt már 200 fő is. A többsége pár (mivel ugyebár szóló pasik száma limitált), közel 1:1 arányokkal.

máj. 9. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6.Valaki nagyon mi van képezve Ttből😀 Kedvenc helyünk:)
máj. 9. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 végigjártam már Bp összes klubját (időnként még be-benézek máshova is), de a TT jelenleg a favorit :) A privát klubok még amik nagyon jók (Fighters, Limitless, Delight, Norbi, Lóri), de a public klubokból a TT vezet :)
máj. 10. 01:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!