Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

A társkereső appon ha valaki ír, általában válaszolok ha normális. Akkor is ha nem tetszik, kedveskedek neki. Ha megkérdi nem mondom neki azt hogy nem tetszik ezért vagy azért. Volt aki megmutatta a fütyijét és arra is csak jót mondtam, nehogy megsértsem. Ez így rendben van? Vagy inkább őszintének kell lenni?

Persze több ezekből nem lesz soha, de nem akarom senki önbizalmát lerombolni se.

2024. máj. 9. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ha nem tetszik és nem találkoznál vele felesleges "hitegetni"

Nem kell őszintének lenni de ha nem akarsz tőle semmit akkor minek irogatni?

2024. máj. 9. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nőnek nem tetszik, ha egy pasinak annyi esze van, hogy küldözgeti a fütyijét.

Sőt sokaknál ez tiltással jár és ez jogos. Mondom férfiként.

2024. máj. 9. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bárkitől farok képet kapok azonnali tiltás. A férfival akarok ismerkedni és csak utána a farkával.
2024. máj. 9. 12:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Hitegetni nem szoktam. Csak nem mondom, hogy csúnya vagy ilyesmi. És fütyi képet nem azonnal küldenek hanem ha már tartósabban beszélgetünk. Kialakul a bizalom.
2024. máj. 9. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak a farka nem tetszik és azt nem mondod meg vagy alapból nem is akarnál vele találkozni?

Ha nem jön be felesleges a beszélgetés meg bizalmaskodás. Vagy ha csak a szexről akarsz társalogni akkor közöld velük hogy te nem mész tovább. Lehet ettől a kedves "minden jól néz ki rajtad" hozzáállástól valamelyik többet remél aztán eshet pofára a szerencsétlen mert alapból nem is tetszett neked.

2024. máj. 9. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ott kezdődik a hiba, hogy Te úgy érzed, hogy kötelességed válaszolni. Nem, nem vagy köteles. De ha már megtisztel és ír, akkor te válaszolsz. Ez még nem is lenne gond! Csak ahogy szokták mondani, "bőlére ereszted, amit egy tömör mondatban meg lehet fogalmazni. Az elutasítás. Ne haragudj, nem egymást keressük. Ennyi, és nem több. Nyílván lesznek akik ezt nem fogadják el, vagy bármi más. Amit te csinálsz, gondolom, minden rosszindulatot mellőzve. Az a hitegetés, vagy ha precízebb akarok lenni, a remlny keltés. Ne komplikáld túl, ezzel sok további feladatot adva magadnak.

2024. máj. 9. 12:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem. Nem akartam ezzel én soha rosszat. Meg reményt se kelteni mivel mindig is jeleztem én nem szeretnék többet.
2024. máj. 9. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Az emberek egy dícséretet is már reménynek értékelik egy olyan világban ahol nem csak a társkeresők, de alapjában is sz.rn.k egymás fejére az emberek. Sőt hogy ezt még durvábban fogalmazzam meg. Rámosolyogsz egy pszichopatára az utcán, és kész, utána nehezen tudod levakarni.
2024. máj. 9. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Èn amikor fent voltam, az volt a módszerem, hogy amennyiben már elkezdtem vele oda-vissza kommunikálni, ès rájöttem, hogy nem tetszik, vagy nem elèg èrtelmes, akkor annyit ìrtam, hogy köszönöm a beszèlgetèst,de mi nem egymást keressük. Vagy valami hasonló módon lezártam. Akivel elkezdek beszèlgetni, az szerintem már annyit legalább megèrdemel, hogy tudja, mi a helyzet. El lehet köszönni teljesen tapintatosan is, a másik lealázása nèlkül ès ez szerintem sokkal jobb megoldás, mint ha mèg ki tudja meddig azon agyalna, hogy mi törtènt ès mièrt. Ìgy tud ő is továbbmenni, lehetőleg sèrülès nèlkül. ... Ha valaki olyan bamba kètszavas vagy mondtatos üzenetet ìr elsőre, amiből süt, hogy a bemutatkozásomat sem olvasta el a reglapomon, akkor egyszerűen az automata elutasìtóüzenettel válaszolok.
2024. máj. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!