Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kell olyankor elképzelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell olyankor elképzelni amikor egy srác azt mondja alaposan megb…sz?

Figyelt kérdés
Ezt mondja nekem mióta megbeszéltük, hogy találkozni fogunk. Alaposan, keményen, megérdemelten, ehhez hasonlókat szokott írni.

2024. máj. 8. 08:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Elég sokan írjátok, hogy nagyszájú és rossz lesz a tapasztalatok alapján. Akkor ezek szerint nem lehet nagy szám az ágyban. Ezekből kiindulva lehet jobban járok, ha offolom, viszont már megígértem neki.
2024. máj. 8. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet szimplán kanos és túlságosan kivan éhezve, vagy pedig tényleg nagyképűsködik és beszél nagyokat, úgymond emlékeztessen arra, hogy mit is mondott, de közben meg lehet pont az ellentéte lesz az egésznek és semmi nem fog ebből megvalósulni.

Amúgy hány évesek vagytok?

20F

2024. máj. 8. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:

11

Most amúgy az se jobb, ha itteni vélelmezések, feltételezések alapján valakit offolsz, akivel dugni akartál. Nem kell előre semmilyen elvárással lenni, hogy milyen lesz, de meg kell adni neki az esélyt és személyesen megtapasztalni. Aztán kiderül, hogy a srác rácáfol az itteniek tapasztalatára vagy megerősíti.

Neked hogy esne, ha a verbális megnyilvánulásaidat vadidegenekkel értékeltetné valaki, és az alapján ítélné meg a szextudásodat?

2024. máj. 8. 12:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom, tinikoromban én is adtam elő ezt a szöveget. Tapasztalatlan voltam, és tényleg nagyon izgatott a csaj, őt is én. Azt hittem tényleg nagyon megbdugom. És mikor az ágyba kerültünk, szinte zéró volt a kémia, ő is teljesen más volt, végig csendben volt, nem volt olyan vadmacska, mint ahogy előadta. Persze 18 évesen 3 perc maszatolás után elélveztem tőle. De a nagy egymásnak esés elmaradt.
2024. máj. 8. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:

A szellemi szinvonalat rendesen bemutatja, hogy 3# frappáns válaszára egy ekkora barom kérdésre 50% hasznosságot írtak.

Legalja ez itt.

2024. máj. 8. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írna ilyeneket akkor, hogyan keltené fel az érdeklődésedet???

Mit írjon? Jani vagyok. Kicsi a kukim és 2 perc alatt elélvezek, de nagyon tetszel..

Erre 100/100 nő nemet mondana a találkozásra..

2024. máj. 8. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!