Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex terén a férfiak hány évesen vannak a legnagyobb csúcsformában?
Hát neme tudom nem vagyok egy sportoló típus. Persze ettől még nem vagyok elhízva sem. De negyven évesen simán bírom napi többször is. Igaz kell pihenő a menetek közt.
Húsz évesen inkább a mennyiségre mennek a férfiak. Hiába a szenvedély meg az egész napos szex ha ezek átlagban 5 percesek.
30 fölöttre mondanám. Saját magamnál is ezt tapasztaltam.
Kb 45 ig, persze nyilván ez életmód függő is.
De pl exemet a 60 éves főnöke, napi többször is úgy meg dugja, hogy teljesen kész van tőle a csajszi.
Ha ránézel a pasira, max 40-nek nézed!
Egyébként a nőknél is azt gondolom, hogy 35-50 közt a lejobbak az ágyban!
ma 10:32
A legértelmesebb, és igaz válasz, mindenekfelett!
Párom januárban töltötte a 40-et. Minden együttlét nagyon jó, jól is bírja, és (nála legalábbis) tényleg igaz, hogy a minőséget fontosnak tartja. Nem csak “reszel” és le van tudva. Voltam pár férfival az eddigi életem során, de eddig vele a legjobb.
27N
#18 szerintem simán csak rossz körökben mozogsz. Egyrészt tudnék példát mondani nem is egyet, aki középkorúként külsőre messze túlszárnyalja a sok pelyhes állú pattanásos velem egykorút.
Másrészt meg egy intellgiens férfi tapasztalatai a 40es éveiben tetőznek be, akkor van annyira formában hogy a sok tapasztalatát kamatoztatni tudja. Ezért szexben is ügyesebbek a fiatalabbaknál, akik a szeméremdombot nyalogatják.
Nem mintha számítana egyébként, ki mennyire ügyes mert mindig lehet fejlődni, ha van hozzá eszed. De ha már ez a vita tárgya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!