Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex terén a férfiak hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex terén a férfiak hány évesen vannak a legnagyobb csúcsformában?

Figyelt kérdés
Az igazat írjátok. Ne azt, hogy 50 évesen mert tapasztalt már stb. Hanem azt amikor tényleg a legjobban bírják a szexet.
2024. máj. 7. 09:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
28-35
2024. máj. 7. 09:26
 2/28 anonim ***** válasza:
71%
Ha egyébként ad magára, egészséges, sportol rendszeresen akkor 35-45 között.
2024. máj. 7. 09:26
 3/28 A kérdező kommentje:
Én a 45-t már soknak tartom. De köszi a választ!
2024. máj. 7. 09:28
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

3# miért tartod soknak a 45 öt?

Nekem van pár negyvenes éveiben járó ismerősöm, barátom, totálisan csúcsformában vannak.

2024. máj. 7. 09:33
 5/28 anonim ***** válasza:
82%
A legmagasabb tesztoszteron szint és libidó 18-25 éves kor között van. Ez tény. A többi tényező mint a tapasztalat, életmód stb nagyon egyénfüggő. Nehéz megmondani azt is, hogy mit nevezünk csúcsformának. Mert pl 18 évesen simán tudtam napi 6-szor szexelni és két menet között alig telt el pár perc és már ment újra. Viszont az első menet általában max 1-2 perces volt. Most 37 évesen napi 1 menetnél többet nem is kívánok. Ha esetleg a csaj szeretnék akkor 2 menet, de kell 20-30 perc, hogy újra töltődjek. Viszont sokáig bírom nem megyek el 1-2 perc alatt. Na most akkor melyik a csúcsformám?
2024. máj. 7. 09:33
 6/28 anonim ***** válasza:
76%
Én sok férfival voltam már, 17-55 között, sőt lehet volt idősebb is (természetesen fizetett, magamtól nem lennék ilyennel). Nekem a fiatalabbak voltak a legjobbak. 18-22. Ilyenkor iszonyat energikusak, szenvedélyesek, tüzesek, jól bírják, egy nap több menetet is simán, és baromi szexik, feszesek, persze amelyik izmos, azokról beszélek. Mostani szexpartnerem 32, vele is jó, de pl. ő nem csinálná napi többször. Annál idősebbeknek meg már nem finom a bőre meg nem is bírják rendesen, pár kivételtől eltekintve.
2024. máj. 7. 09:34
 7/28 A kérdező kommentje:
4# a 45 éves férfiak csak szeretnének még olyanok lenni mint a 20 évesek. De valójában már nincs meg az a lendület bennük mint amit az 5-6 is írt.
2024. máj. 7. 09:45
 8/28 anonim ***** válasza:
76%
Értjük igen a 18-22 csak szexelni nem tudnak! Gyorstüzelők, ami egy fizetős kapcsolatban az álom pasi, ezt nem vitatom. Meg az hogy energikusabbak, a mai 18-35 éves monitor huszárok, azt kétlem. Va az 50 es korosztályból ismerősöm nem is egy aki éjjel nappal b.sz.k, vagy csak b...na.
2024. máj. 7. 09:45
 9/28 A kérdező kommentje:
Én amúgy ilyen 22-28 korosztályt lőttem volna be. De érdekelt mások véleménye is.
2024. máj. 7. 09:51
 10/28 anonim ***** válasza:
60%

Nyilván a fiatal srácokkal nem pénzért voltam😂Csak a 40 felettiekkel. Férfi vagy, sosem szexeltél férfiakkal, így nem is értem, miért pofázol bele a témába, de 1. nekem egyik fiatal partnerem sem volt gyorstüzelő 2. az egyik állandó gyorstüzelő partnerem 43 éves volt 3. az, hogy pl. ki mennyire ügyes, milyen jól nyal, nem korfüggő dolog, volt már 18 éves, akivel fél perc nyalás után elmentem és van sok olyan idősebb, aki hiába a sok tapasztalat, iszonyat béna vagy nem is csinálja egyáltalán. Mert aki nem szereti csinálni és nem élvezettel teszi, az 50 évesen is béna lesz, aki meg szereti csinálni, az fiatalon is ügyes.

2024. máj. 7. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!