Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből hány pasi nyal szarul?
És miért? Miben kéne fejlődjenek?
Mit kéne változtassanak?
10 olyan nőből, akik szerint 10-ből 9 pasi szarul nyal, hányan szólnak a partnerüknek, hogy ne így, hanem amúgy csinálja?
máj. 7. 08:02
Hányan mondják meg egyáltalán a pasinak, ha szar az ágyban, akàr nyalás, akár másról van szó?
Egysem, mindenki megjátsza az orgazmust inkább, mert az az egyszerűbb, nem pedig konfrontálódni
máj. 7. 08:08
Megmondtam kb mindnek. Vagyis akivel mondjuk terveztem is valamit, rávezettem, irányítottam a nyalást, stb.
Akikkel 1 alkalom volt, azokat nem tájékoztattam úgy direktbe. Max akkor világosítottam fel a teljesítményéről, mikor újra megkeresett, hogy erre a produkcióra én bizony nem pocsékolom az időm 🤣
Nem játszom meg az orgazmust, magammal ba$znék ki, nem a másikkal.
Szeretem kiélvezni a dolgokat.
máj. 7. 08:23
Én is így vagyok mint a 12-es, aki elsőre leszopott, de csak nyammogott rajta, annak megmondtam hogy szanalmas hogy nem tud rendesen szopni es fogazzon mason
máj. 7. 08:41
máj. 7. 08:41
Férfiként is tudom, hogy nem csinálom jól, és őszintén nem is szeretek annyira nyalni. Annak ellenére, hogy volt olyan csajom, aki csak így tudott elélvezni és volt is orgazmusa mindig mikor kinyaltam. De tegyük már hozzá, hogy lehet 10ből 8 pasi szarul nyal, de ugyanez az arány nőknél is ha szopásról van szó. Csak sok férfi hallgat, és örül, hogy ennyit is kap. Barátnőm szerencsére nagyon nyitott és normálisan megdumálunk mindent, mondta is, hogy szarul nyalok, de ő nem is kívánja, mert elmegy a farkamtól mindig. Ő sem szopott jól az elején, cserébe nyitott volt rá, hogy irányítsam, és mostmár szuperül csinálja. Sok nővel ez elképzelhetetlen, még azt sem mondják meg, ha a pasijuk szarul nyal, csak duzzognak minden együttlét után.
máj. 7. 09:07
Nem értem, hogy lehet rosszul nyalni. Kommunikáció a kulcsa a dolognak.
Barátnőmmel az elején mindig kommunikáltunk orál közben, hogy kinek hogy jó és egy kis gyakorlás után minden tökéletes lett.
máj. 7. 13:56
Engem összesen három pasi nyalt ki, mind jó volt, bár az egyik nem sokáig csinálta, ebben fejlődhetett volna.
máj. 7. 17:20
17. Úgy,hogy a legtöbb pasi leszarja, hogy a kommunikáció a kulcs. Van egy kidolgozott módszer ami azt hiszik, mindenkire működik,aztán hopp,jön egy lány aki máshogy szereti. Hiába próbáltam irányítani, meg se hallotta. Nem is mentem el. Önfejűségből jeles.
máj. 9. 20:30
Na mert a nők nagyon jól kommunikálnak… Megjátszott orgazmusok, kamu nyögések, a pasi tènyleg elhiszi hogy szuper minden. Utána meg a nő panaszkodik másnak, hogy nem jó a szex. De a pasijának eljáttsza, hogy szuper minden.
máj. 10. 10:24
Kapcsolódó kérdések: