Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz hogy Alapesetben mi nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy Alapesetben mi nők, másképp viszonyulunk a szexhez, és hogy többnyire mi gyengédebben, érzelmesebben? vagy ez is csak általánosítás. ?

Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 11:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A nő biológiailag sokkal erősebb kötődésbe megy bele, ha szexel. Mert ugye ha megtermékenyül, akkor jó ideig le lesznek kötve a reprodukciós erőforrásai arra a gyerekre, amit összehoztak. Míg a férfi akár már másnap megtermékenyíthet egy másik nőt.

Ezért van az, hogy a nők válogatósabbak. Egy nőnek nem elég, ha a férfi jól néz ki; egy nőnek kell, hogy a férfi elcsábítsa; hogy vonzódjon hozzá, hogy biztonságban érezze magát mellette. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene ítélni egy nőt, ha vonzódik egy férfihoz, és szexel vele.

A férfi ezzel szemben? Amint meglát egy nőt, amelyik kinézetre izgatja, akkor ott helyben és azonnal szexelne vele, ha tehetné. Csak hát ugye előbb el kell csábítania :-D

2024. máj. 6. 13:15
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a nemtől függ, nők között is nagyon sokan vannak akik képesek szétválasztani a szexualitást és a szerelmet, ugyanúgy ahogy férfiak között is sokan vannak akik egyáltalán nem tudják, és kell nekik a szerelem a szexhez. Ez inkább személyfüggő.

Én speciel nem tudom szétválasztani a kettőt, nekem nőként kellenek hozzá az érzelmek is, nézhet ki akárhogyan a férfi, érzelmek nélkül nem fogok rá felizgulni. De nem gondolom hogy én hűdemilyenjó vagyok, vagy hogy többet érnék másoknál emiatt. Nem bántásképp mondom, de tényleg prűd vagy, vagy legalábbis van valami pszichológiai gátad. Engem például abszolút hidegen hagy hogy másoknak milyen a szexuális élete, egészen addig amíg kettő vagy több, felnőtt ember beleegyezésével történik a dolog úgy hogy senkinek sem esik maradandó baja fizikailag vagy pszichésen. Csináljanak bármit ami csak tetszik nekik, jó szórakozást hozzá. Ha éppen az jön be valakinek hogy érzelmek nélkül szexeljen valakivel mert kívánja és jól esik neki hajrá, csinálja csak. Abszolút nem látok benne semmi problémát, az ő élete és nem az enyém - Csak ő tudhatja hogy ő mit szeret, nekem pedig nincsen hozzá közöm sem. Szerintem itt tényleg csak annyiról van szó hogy a saját látásmódodat akarod megerősíteni itt másokkal, ahelyett hogy őszintén tapasztalatokra vagy véleményekre lennél kíváncsi. Egyik látásmód sem rosszabb a másiknál, egyik sem felsőbbrendübb vagy jobb. Csak szimplán más.

2024. máj. 6. 13:35
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Vannak aki úgy mondd "férfi fejjel" gondolkodnak. Csak van aki ezt a társadalmi megbélyegzés miatt nem éli meg.
2024. máj. 6. 13:37
 24/28 anonim ***** válasza:
73%
Én a vad és kemény szex szerelmese vagyok, nyálas tologatástól beszáradok és imádkozok hogy legyen már vége.
2024. máj. 6. 14:04
 25/28 anonim ***** válasza:

"Felőlem nem érdekel, de még annyit, hogy az ilyen emberek miatt nem tudom elmondani, hogy az ilyen dolgokról vagy más dolgokról mi a véleményem, mert ki nevetnének."

Mások is csak a véleményüket fejezik ki azzal, hogy kiröhögnek.

2024. máj. 6. 14:13
 26/28 anonim ***** válasza:
58%

A gyengédség talán nem lagymatagságot kelljen jelentsen.

A tárgyiasítást, meg a kiszolgáltatottságot talán külön kéne választani a nemi szerepektől, és önmagában vizsgálni. Utána lehet beszélni az anyai ösztönökről, mrg a biológiáról!

Azt nem gondolom, hogy minden nő kis naíva lenne, aki hagyja magát megdugatni a csanáddal, aztán csak meglepődöt Pikachu fejjel áll, hogy őt kihasználták.

2024. máj. 6. 14:20
 27/28 anonim ***** válasza:
65%

Én nem szeretem az unalmas langyos szexet. Érezzem hogy meg vagyok dugva.

Érzelmek sem kellenek. Lehet tesz hozzá valamit de tudom élvezni anélkül is.

2024. máj. 6. 15:27
 28/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem unalmas és langyos amúgy te se tudod milyen a jó sze
2024. máj. 6. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!