Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz hogy Alapesetben mi nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy Alapesetben mi nők, másképp viszonyulunk a szexhez, és hogy többnyire mi gyengédebben, érzelmesebben? vagy ez is csak általánosítás. ?

Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 11:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem feltétlenül ez a különbség.

A férfiak többségének elég egy 2 perces gyors reszelés (mert huh milyen izgi, hogy olyan helyen van, ahol sietni kell), és el is ment.

A nő ennyi idő alatt be se nedvesedik.

(De a sok hülye pic$a azért félrehúzza a bugyiját a 2 percre is, mert attól ő milyen menő meg bevállalós... Mert az önző gyász pali ezt megeteti vele 🤣)

2024. máj. 6. 12:27
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó szexhez nem kell érzelem feltétlenül. A szerelem dob rajta, de alapból elég a kémia megléte.
2024. máj. 6. 12:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
#11 a magad nevében beszélj, én már a csóktól benedvesedek. Sose volt olyan, hogy mire betette volna, ne lettem volna már nedves. Olyan pasikkal szexelj, akik bejönnek és akkor nem kell közben Ryan Goslingot elképzelned, hogy benedvesedj😅
2024. máj. 6. 12:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmem főleg éreztesse velem azt hogy én vagyok neki a legszebb nő és nem bír nekem ellenállni.

Aszerelemnek nincs köze hozzá hogy valaki szubmisszív-e

3as voltam

2024. máj. 6. 12:37
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok pasikkal szexelni, mivel házas vagyok. De a vizuális élménytől még nem leszek nedves, és ezzel a nők többsége így van.

+ Azért orgazmusra is szükségem van, én csak utána élvezem a behatolást.

Elengedhetetlen a fizikai vonzalom, de önmagában kevés, és akinek nincs elég ideje, türelme, az nálam off.

Szerencsére a férjem nem kapkodós fajta, akkor nem lennék vele.

+ Tudja, mit mivel tud elérni.

(A Ryan Gosling meg ocsmány... 🤣

Akkor már inkább

[link]

De mint mondtam, nem ez hiányzott sosem, hanem a kapkodás, bénázás, sürgetés megöli a vágyat, nálam legalábbis, hiába jó pasi valaki.)

2024. máj. 6. 12:39
 16/28 A kérdező kommentje:
Tisztelem azokat az embereket, akiknek az érzelem is fontos, és a szexnél is legalább a szeretetnek kéne lennie két személy között, még ha nem is feltétlenül szerelem. Idegen iránt azonban egyiket sem lehet érezni, ez erkölcstelen és bűn. Nem vagyok az a nagyon vallásos, aki azt mondja, hogy a házasságon kívüli szex és csók erkölcstelen és bűn. Ezek nem azok, de az, hogy valaki hagyja, hogy egy idegen csókolja és visszacsókolja, tapiznak egymást, és talán még szexelnek is egymással, na, ezek azok. Nem járok diszkóba vagy night klubba, de nem ezért. Viszont ha mégis egyszer mennék ilyen helyre, biztos nem azért, hogy ilyeneket tegyek. Ha valaki elkezdene tapizni és csókolni, pofon és tökön ütném.
2024. máj. 6. 12:41
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

#16: Kérdeztél valamit, de csak a saját véleményed megerősítését szeretnéd hallani és nem tetszik neked, hogy mások másként gondolják mint te. Akkor miért tetted fel a kérdést?

Nem erkölcstelen dolog lefeküdni valakivel, aki tetszik nekünk. Pont. Ez nem egyenlő azzal, hogy folyamatosan fűvel-fával dugunk.

2024. máj. 6. 12:45
 18/28 A kérdező kommentje:
Felőlem nem érdekel, de még annyit, hogy az ilyen emberek miatt nem tudom elmondani, hogy az ilyen dolgokról vagy más dolgokról mi a véleményem, mert ki nevetnének. Gondolom, azért még rajtam kívül is vannak, akik nem merik.
2024. máj. 6. 12:46
 19/28 anonim ***** válasza:
84%
Jogod van prűdnek lenni, másnak meg joga van élvezni a testi örömöket azzal, akivel akarja. Neked ettől nem lesz rosszabb a napod. Max. azért, mert szeretnél te is ennyire laza lenni, de te karót nyeltél.
2024. máj. 6. 12:47
 20/28 anonim ***** válasza:
84%

Idegesítőek akik a saját véleményük megerősítésére kiírnak valamit aztán háborognak hogy millió külön vélemény van.

Amúgy se fog senki kinevetni mert így gondolod. Én pl pont leszxrom xD

Kiírtál egy kérdést, válaszoltam. De ezekután nekem ne magyarázd hogy akkor én sose vagyok szerelmes meg ilyen-olyan vagyok....

Mindenkinek más a véleménye nemeken belül is. Megkell találni azt akivel eggyezel és kész.

2024. máj. 6. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!