Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is fáj a szex ha sokáig csináljátok?
Figyelt kérdés
Nekem ha ilyen fél óráig csináljuk akkor kezdek kidörzsölodni és fáj pedig nedves vagyok és síkosítóval is próbáltuk de úgy is nem vagyok allergiás semmire az óvszerrel se és a sikositora
Nincs semmilyen betegségem teljesen egészséges vagyok.
De nagyon kellemetlen hogy még kívánjuk egymást de nem tudunk tovabbb mert nem bírom annyira fáj .
Erre van valami megoldas?
2024. máj. 5. 23:13
11/17 anonim válasza:
Igazából a behatolásos szexet nem azért találták ki, hogy azzal élvezkedjenek. Az a megtermékenyítés miatt van, a férfi bedugja a farkát 2 perc alatt elélvez és kész.
12/17 anonim válasza:
11, mi azzal szoktunk “élvezkedni” pedig a legtöbbször.
13/17 anonim válasza:
Egy idő után mindenkinek fáj, a fiúnak és a lánynak is szerintem
14/17 anonim válasza:
A vízbázisú díkosító hamar elpárolog. Óvszerrel együtt meg mint a szélvédőre kispriccelt ablaklemosó folyadék :D a latex ugyanis brutál vízelvonó hatású.
Szilikonbázisú síkosítót próbáljatok gumi mellé, vagy ha anélkül nyomjátok, akkor vm természetes olaj, akár olíva is jó a célra.
16/17 anonim válasza:
#11 kizárólag úgy, hogy magának csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!