Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is fáj a szex ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is fáj a szex ha sokáig csináljátok?

Figyelt kérdés

Nekem ha ilyen fél óráig csináljuk akkor kezdek kidörzsölodni és fáj pedig nedves vagyok és síkosítóval is próbáltuk de úgy is nem vagyok allergiás semmire az óvszerrel se és a sikositora

Nincs semmilyen betegségem teljesen egészséges vagyok.

De nagyon kellemetlen hogy még kívánjuk egymást de nem tudunk tovabbb mert nem bírom annyira fáj .

Erre van valami megoldas?

2024. máj. 5. 23:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Nekem akkor volt ilyen mikor a párom durva volt elő játékot szoktatok csinálni?
2024. máj. 5. 23:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen van elöjáték és nedves is leszek ,nem csinálja durván
2024. máj. 5. 23:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Óvszer sikositot használtok? Úgy értem külön ami az óvszere ajánlott
2024. máj. 5. 23:26
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen most néztem meg és rávan irva
2024. máj. 5. 23:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, például, ha szex közben bedobtok többször ilyen kis "pihenést" aminek gyanánt, mondjuk ráülsz az arcára vagy épp szájjal kényezteted őt, akkor úgymond elhúzható tovább az együttlét és mégis tovább tart, de úgymond a behatolás rész az nem tart tovább, így talán kevésbé fog fájni, de ki is elégültök jobban.
2024. máj. 5. 23:27
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Rossz a gyorstüzelés de az is rossz ha tul hosszan huzzátok el. Tessék megfelelö elöjátékkal eljutni addig, hogy kb. 15 perc elég legyen egy menetre.
2024. máj. 5. 23:31
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
Gyakran kell csinálni és elmúlik. Én végigszexelem az éjszakát és nem fáj. Síkosító kell, pezsi opcióban kellemes, potens pasi akinek órákig áll a legtutibb!!!
2024. máj. 5. 23:44
 8/17 anonim ***** válasza:
20%
Igen, akkor már nekem is kellemetlen, pedig férfi vagyok. Főleg akkor, ha a csaj nem szőrös, nem gyantázott hanem borotvált borostás
2024. máj. 5. 23:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell fél óráig szexelni? Ha jól csinálja a pasi akkor akár 10perc alatt is eljutok a csúcsra. Aztán jöhet a következő menet, de annak sem kell másfél órásnak lennie.
2024. máj. 6. 00:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbálgassátok melyik síkosító jön be és cseréljetek latexmentes óvszerre. Nem azonnal jön ki 3 másodperc alatt az érzékenység!
2024. máj. 6. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!