Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom alig bírja 1 percig....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom alig bírja 1 percig. Mit lehetne tenni ezellen?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt, de ez azóta nem változott. Mondani nem szeretném neki, mert a becsületét nem szeretném lerombolni. De engem akkor is zavar és nem elégít ki. Gumival talán csak egy picivel több ideig bírja, de az meg nem adja át azt az “érzést” egyikünknek sem. Esetleg szexológushoz elkellene menni?

máj. 5. 21:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Az nem a ciklus ideje a menstruacio az az a par nap,amit tevesen neveznek ciklusnak. Aciklus addig amig nem valtozo koru egy no, folyamatosan van de a menstruacio az ami havi 3-6 napot.

Szeded a fogi gatlot= NINCS sem ciklusod, sem pedig menstruaciod. Egy megvonasos verzes van ami gyengebb es pontosabb mint amid volt.

A tuneteid ezaltal eltuntek. Es el lettek fedve. A valodi Ok nincs meggyogyitva. Igy jo esellyel nem tudsz addig termeszetes uton terhes lenni. Amennyiben nem is akarsz sosem, ez nem szamit barmeddig szedheted a fogi gatlot. Hisz elfedi a tuneteid. Te jol vagy. Nem zavarja a mindennapjaid.

máj. 7. 11:52
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

"A párom alig bírja 1 percig."

Milyen gyakran/ritkán vagytok együtt?

Hosszabb szünet után kevesebb ideig bírja.

máj. 7. 20:40
 43/47 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ? Lehet hogy az a probléma hogy túl izgulja . Én is jártam már így , sajnos . De szerintem te is izgulsz a tudatod alatt . Ha jól kijöttök , ne szakíts a fiúval . 42f
máj. 7. 21:43
 44/47 A kérdező kommentje:

Sikerült megbeszélnünk. Szakításra nem is gondoltam. Ezért is kérdeztem itt, hogy mit ajánlanak az emberek. Bár a legtöbben a kapcsolat végét mondták, de én pont ezért is szerettem volna beszélni a párommal erről. Mert itt sokan feladják a kapcsolatot, de én nem akartam. Végül megbeszéltük, hogy kit mi aggaszt/nem jó a szex közben. Ez nagyban javított. :) Meg hogy mit csináljunk másképpen

máj. 9. 01:39
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanugy el fog menni 1,5 perc utan.

Ugyanugy nem lesz ciklusod csak megvonasos pontos verzesed.

Ugyanugy el vannak fedve a tuneteid. Nem meggyogyitva.

Az nem menstruacio. Az megvonasos verzes. Az nem ciklus. Az egy hormonalisan leallitott ciklus.

máj. 9. 15:50
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

El kell küldeni orvoshoz. Pszichiátria és urológiai tud segíteni. Ha erre nem hajlandó vagy nincs jelentős javulás, akkor lapát.

Én addig bírom, ameddig kell. Nagyrészt akaraterő kérdése

máj. 9. 16:06
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy aszexuális nővel tökjól kijönne. És ha családot akar akkor megadott napokon pár 2 perces menet és nem kell vergődniük. 😆
máj. 9. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!