Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom alig bírja 1 percig. Mit lehetne tenni ezellen?
"Gumival talán csak egy picivel több ideig bírja, de az meg nem adja át azt az “érzést” egyikünknek sem."
Milyen érzést? Így sem élvezel el.
Műpénisz,egyéb szexjátékokat vegyetek és használja rajtad. Majd közben meg biztos ráizgul és lesz következő hosszabb aktus. Kísérletezzetek. Legyél kedves és őszinte vele.
Méghosszabban akarom veled élvezni a szexet drágám. Csináld nekem még ezzel meg ezzel .
Igen. Minimum, hogy pszichológushoz el kell menni . Amúgy nagyon sok múlik azon, hogy ő akar-e rendesen szexelni, vagy csak mondja.
Ha 70 felett van az IQ-ja és lenne benne egy szikránnyi akarat, akkor már régen megoldotta volna a korai magömlés problémát. Megtalálta volna a módját (urológus, pszichiáter, pszichológus)
Én első alkalommal kb 40 percig bírtam. Gyakorlatilag tovább, mint az óvszer...
Szoval ez csak kifogás. Aki nem akar férfiasan helytállni, az elsőre se fog, és 1000. alkalommal sem.
13-as válaszoló.
Jogos. De szerintem mindenki számára jobb érzés anélkül.
Nekem a tudat miatt jobb érzés gumival, mert nem akarok kölyköket.
Amúgy azt ugye vágod, hogy ő már réges-rég szakított volna veled, ha te lennél 1 perces Tom? Nem érdekelnék ilyen ratyi dolgok, hogy "meg tudjuk beszélni a problémákat". Ami amúgy meg kamu, mert nem mersz vele a szexről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!