Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom alig bírja 1 percig....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom alig bírja 1 percig. Mit lehetne tenni ezellen?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt, de ez azóta nem változott. Mondani nem szeretném neki, mert a becsületét nem szeretném lerombolni. De engem akkor is zavar és nem elégít ki. Gumival talán csak egy picivel több ideig bírja, de az meg nem adja át azt az “érzést” egyikünknek sem. Esetleg szexológushoz elkellene menni?

máj. 5. 21:10
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
18%
Szoval nem huztok mindig gumit. Akkor vagy-vagy alapon gyereket akartok vagy szedsz valamit?? 😱
máj. 5. 22:12
 12/47 anonim ***** válasza:
44%
Nekem van egy technikám, amivel el tudom nyújtani 15-20 percig is akár, anélkül nekem se nagyon lenne több 5-6 lökésnél...
máj. 5. 22:14
 13/47 anonim ***** válasza:
92%

"Gumival talán csak egy picivel több ideig bírja, de az meg nem adja át azt az “érzést” egyikünknek sem."

Milyen érzést? Így sem élvezel el.

máj. 5. 22:22
 14/47 anonim ***** válasza:
42%

Műpénisz,egyéb szexjátékokat vegyetek és használja rajtad. Majd közben meg biztos ráizgul és lesz következő hosszabb aktus. Kísérletezzetek. Legyél kedves és őszinte vele.

Méghosszabban akarom veled élvezni a szexet drágám. Csináld nekem még ezzel meg ezzel .

máj. 5. 22:29
 15/47 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Minimum, hogy pszichológushoz el kell menni . Amúgy nagyon sok múlik azon, hogy ő akar-e rendesen szexelni, vagy csak mondja.

Ha 70 felett van az IQ-ja és lenne benne egy szikránnyi akarat, akkor már régen megoldotta volna a korai magömlés problémát. Megtalálta volna a módját (urológus, pszichiáter, pszichológus)

máj. 5. 22:57
 16/47 A kérdező kommentje:
Minden téren jó a kapcsolatunk. Sok mindenen mentünk már át. Minden vitánkat megtudjuk beszélni… De valamiért ez a szex téma nagyon kerülendő. Megszokta említeni, hogy tudja, hogy nem bírja sokáig. És nem. Nem 3 év után jöttem rá erre. Mivel én voltam neki az első, betekintettem annak az elején, hogy ez neki új. Ezért sem bírta sokáig. Viszont most már egyszerűen nem tudom miért. És igen. Szedek fogamzásgátlót, mert láttam hogy felmerült a kérdés.
máj. 5. 23:02
 17/47 anonim ***** válasza:
67%

Én első alkalommal kb 40 percig bírtam. Gyakorlatilag tovább, mint az óvszer...

Szoval ez csak kifogás. Aki nem akar férfiasan helytállni, az elsőre se fog, és 1000. alkalommal sem.

máj. 5. 23:09
 18/47 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló.

Jogos. De szerintem mindenki számára jobb érzés anélkül.

máj. 5. 23:11
 19/47 anonim ***** válasza:
95%
Hány évesek vagytok? Miért nem megy ezzel orvoshoz?
máj. 5. 23:18
 20/47 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a tudat miatt jobb érzés gumival, mert nem akarok kölyköket.

Amúgy azt ugye vágod, hogy ő már réges-rég szakított volna veled, ha te lennél 1 perces Tom? Nem érdekelnék ilyen ratyi dolgok, hogy "meg tudjuk beszélni a problémákat". Ami amúgy meg kamu, mert nem mersz vele a szexről beszélni.

máj. 5. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!