Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom alig bírja 1 percig. Mit lehetne tenni ezellen?
20-as válaszoló.
Ezért írtam, hogy a szex téma valahogy kerülendő. Felfogom neki hozni, nem az, hogy nem merem. Volt neki nem olyan régen egy életmentő műtétje. Úgy gondoltam, hogy mivel emiatt is jelenleg érzelmileg kicsit instabil, ez is befolyásolja a “teljesítményét”. Nem várom el tőle semmiképpen sem, hogy egyből bele a lecsóba. Viszont úgy gondoltam, hogy érdemes erről az egészről azért beszélnem vele, mert láthatóan ő is szarul érzi magát, amiért ennyit bír. Ezért kérdeztem a szexológust. Próbáltunk már ki többmindent, de hiába.
27: Elgondolkodtál már azon, hogy a lehetetlent kivánod, az emberek testével természetével az evolucióval ellentétes butaságot erőltetsz ?
Hol van az leírva, tudomámyosan alátámasztva, hogy a embereknek ugy kell szexelni, hogy a férfi a péniszével orgazmust okozon a nőknek ? EZ EGY TÉVESZME !!
A nők orgzmusának semmi szerepe nincs a szaporodásban, egy nő bármikor teherbe esik orgazmus nélkül. Tehát akkor mégis honnan a fenéből veszed, hogy behatolás közben orgazmust kéne okozni a nőknek, aminek semmi szerepe az emberi szexualításban ? Honnan veszed, hogy a természet ezt így alakította ki ?
Amugy meg, ha tőlled azt KÖVETELNÉK hogy élvezz el 3 perc alatt, de nem sikerűlne, akkor mit csinálnál ? Orvoshoz fordulnál mert beteg vagy ?
Ostobaság, hogy az emberek tudatlanul nulla ismerettel az ovodában meg az általános iskolában felszedett szexuálisismeret alapján képtelen elvárásokat találnak ki maguknak.
27:
Senki nem beszélt itt az orgazmusról. Valamint azt is tudom, hogy nem a behatolástól lesz. Őszinte legyek, nem is várom el, hogy elélvezzek a szextől. Attól még sosem élveztem el és ezzel nincsen semmi problémám. Hallottam már lány ismerőseimtől, hogy ők eltudnak élvezni, de csak akkor, ha ők vannak felül. Nyelvkényeztetéstől nekem is volt már. Bár nem sokszor. Lehet hogy én vagyok egy ritka rossz eset, hogy krva nehezen tudok elélvezni. Egy szóval sem említettem, hogy én a szextől elszeretnék élvezni. Csak azért, mégis nagyobb élvezetet nyújtana, ha nem 1 percig tartana. Nem az elélvezés miatt, hanem az élmény miatt. Én személy szerint, fontosnak tartom a szex minőségét, hosszát. Nem 1 órát, meg fél órát szeretnék. Számomra az már sok is lenne és borzasztóan kimerítő. A 10-15 perc szerintem ideális. Ebbe bele nem számítva az előjátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!