Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lefeküdnétek pénzért egy számotokra átlagos küllemű de maximálisan ápolt és diszkrét férfival?(Lehet szavazni is.)
Figyelt kérdés
Ha az utcán vagy a városban megkèrdezné és 25ezeret ajánlana esetleg nagyon picit tetszene vagy szimpatikus lenne. El mennétek vele,fel vinnétek a lakásotokra?máj. 5. 14:59
13/23 anonim válasza:
(Feltéve, ha a 10. hozzászólásban feltett kérdésre volt a válaszod az 1 millió.)
15/23 anonim válasza:
10 es! Ez hogy jön ide??? 🤦♂️🤦♂️
A nő aki lefekszik a szóban forgó férfivel, nem nővel kell lefeküdjön!!
És nem nem feküdnék össze férfival, mert hetero vagyok, szóval se biszex, sem meleg férfiak nem érdekelnek, nem, még pénzért sem, szóval ebben nincs reális összeg számomra!
5-ös voltam!
16/23 anonim válasza:
15 En ffi vagyok, de en is atlatom, miert kerdezte... a ferfi akar valamit a notol, nem forditva. Ugyanez a helyzet lenne, ha teged homoszexualis kozosulesre kernenek fel. Latszik, hogy totalisan csak enkozpontu modom tudsz gondolkodni...
17/23 gabor49 válasza:
kb 25-30000 egy ora egy prostinal az nem nezi hogy nezel ki csak legyél ápolt
18/23 anonim válasza:
100.000 alatt hozzám sem érhetne olyan pasi aki vagy nem tetszik vagy 16 alatti törpefasza van.
19/23 anonim válasza:
Nem lenne annyi pénzed a földön, barátom!
A becsület nem eladó!
24/N
20/23 anonim válasza:
Cégnél vagyok felsővezető..Ha valaha is megfordulna a fejemben akkor az minimum 1-2 havi bér lenne,tehát olyan 8-10 millió.Nyílván azért olyan programot is kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!