Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lefeküdnétek pénzért egy számotokra átlagos küllemű de maximálisan ápolt és diszkrét férfival?(Lehet szavazni is.)
Figyelt kérdés
Ha az utcán vagy a városban megkèrdezné és 25ezeret ajánlana esetleg nagyon picit tetszene vagy szimpatikus lenne. El mennétek vele,fel vinnétek a lakásotokra?máj. 5. 14:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, lefeküdnék vele.
Nem, nem feküdnék le vele.
Nem, de csak azért mert van párom.
Mélyen elitélem az ilyesmit.
Férfi vagyok eredményt jöttem nézni. :)
38 szavazat
1/23 anonim válasza:
Nem, nem vagyok prostituált, de szerintem egy prostituált is jóval többet kérne el, mint huszonötezer forint.
3/23 anonim válasza:
Hogy itt mennyi a prosti! :D
Ja nem, még csak 2. írt...
4/23 anonim válasza:
S mennyi a proli kedves 3-as ha még pénzed sincs rá..
5/23 anonim válasza:
Olyan árakat tudnak itt írni a nők😂😂
Am az igaz,hogy a 25.000 az egy átlagos lakásos roszlány tarifája....
Ha fontos, hogy ne hivatásos legyen, akkor szerintem a duplája, azaz 50.000 a reális, és tapasztalat, hogy azért már az átlag bele-bele megy, de tutti elgondolkodik a dolgon.
Szóval 50.000 felettben gondolkodnék, de 100.000 alatt.
Ez a reális szerintem.
Én max 60.000-et fizetnék, ha lenne rá vevő
6/23 anonim válasza:
#4 Honnan veszed, hogy ne lenne rá pénzem ha akarnám? :D
Pénzem az van, csak nem akarok prostikra költeni! :P
7/23 anonim válasza:
Kedves 5!Én fizettem már ki 250.000-et is nőre,de nem mi nem egy társadalmi szinten vagyunk.
8/23 anonim válasza:
Az egész ott kezdődik,hogy nem hívok fel a lakásomba idegen férfit akit akkor életemben először látok.Az összeg pedig nevetséges.
9/23 anonim válasza:
25 ezerért nem, 80 alatt nem szoktak hozzámérni.
10/23 anonim válasza:
"Ez a reális szerintem.
Én max 60.000-et fizetnék, ha lenne rá vevő"
És mennyi pénzért feküdnél le egy biszex vagy homoszexuális férfival passzív félként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!