Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen pasi?
A szeretőm is megbízható, nem árul el senkinek és intelligens.
Szerintem pontosítsa a vágyaidat.
Létezik, de ahhoz eleinte sok kommunikációra van szükség. Több okból. Egyik, hogy megvan-e a kémia. Másik, hogy elinduljon a bizalom felé vezető út és hogy lássa mindenki, hogy várhatóan bízhat-e a másikban vagy sem?
Szerintem ezzel indul. Kell látni, hogy van közös téma, jó beszélgetés...ez a bizalom felé vezető út és az intelligencia is ekkor derül ki.
De a válasz szerintem egyértelműen igen, csak baromi nehéz megtalálni ezeket a pasikat.
38/F
Ha rászánod kicsit az idot, és nem fogsz elveszni már rogton az elején a felszinességekben és a magamutogatásban, akkor simán fogsz találni. Nagyon sok pasi keres not, csak úgy pusztán kapcsolatra, de sokan vannak, akik be is szállnának harmadiknak.
Szerintem elég hamar ki lehet szúrni a normális példányokat. Es férfit alapbol konnyebb találni mint not.
#8 rossz helyen kerestétek.
Egy creampie gangbang partyt azért adnék, ha lenne rá jó csaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!