Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy férfinak nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy férfinak nincs minimum 16 cm a farka, akkor szóba se álljon veletek?

Figyelt kérdés

máj. 5. 01:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Senkit nem zavar, hogy a kérdés nőknek szólt? Eddig egy komment se nőtöl jött... 😄
máj. 5. 08:34
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Volt egy pasi barátom régen, akivel néha kavartam. Neki kis kukaca volt, de tudomást se vett róla. Magabiztosan használta, állt amikor kell.

Ezek sokkal fontosabbak.

máj. 5. 08:47
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező!

Mi lányok nem rögtön a farokméretet kérdezzük az ismerkedéskor. Engem inkább a fiúk személyisége fog meg inkább.

Tedd félre a kisebbségi érzéseidet, mert különben soha nem lesz barátnőd!

máj. 5. 08:47
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
16tal még próbálkozhat. 15 már határeset... 😄
máj. 5. 08:50
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Én ismerkedéskor nem azzal a kérdéssel kezdek, hogy "mekkora a farkad?". Ha meg van a kémia lehet kicsi is, úgyis már attól beindulok, hogy hozzám ér, megcsókol. Úgyhogy ismerkedj bátran, ha nincs önbizalmad akkor kezdj el dolgozni azon először.
máj. 5. 10:54
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
10:54 és tudna olyan élmény érni ami csalódást okozna? Mikor lekerül a nadrág első alkalommal ?
máj. 5. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
Segítek, első és legfontosabb a pénztárcád vastagsága ha főleg ha prémium nőt akarsz. A többi minden másodlagos...kb ennyi a tanulság így 48 évesen.Tudom, jönnek majd a mínuszok, de akkor is így van. Persze van kivétel mindig, de eleve ösztön hogy egy anya az utódjának olyat keres aki mellett van anyagi biztonság, és meg tud adni mindent a majdani gyerekének. Ezt nem tudja kiölni nagyon az, hogy ha kilóg a segged a gatyából, de Alein Delon külsőd van, meg 25 cm-es kígyód
máj. 10. 17:17
 18/20 anonim ***** válasza:
18%

Sziasztok.

Az én kígyóm erősen 20+-os dákó, és minden nő azt mondta-nagyon nem csupán az "A"-s melltartót viselők!-hogy sokkal-sokkal nagyobb élmény egy nagy répával dugni, mint egy attól kisebbel, mert a nagy kéjléc bizony már oda is beér, ahova a kicsi nem. Teljesen és feszítően abszolút kitölti a vaginát! És mivel nem kicsit vastag is a husáng, az míg csak odabent van, bizony minden mozgásával erősen dörzsöli a csiklót, ami ugye köztudottan a női gyönyör forrása. Azok a nők akik mást állítanak, még nem keféltek igazán nagy, vastag, emberes fasszal. Emiatt aztán persze nincs is viszonyítási alapjuk párhuzamot vonni fasz, és fasz között. Egyszerűbben fogalmazva nem tudják miről beszélnek.

máj. 11. 09:20
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, ebben nem kelek veled vitára, tuti igazad van, ellenben amikor családod lesz, akkor kurvára mindegy lesz mekkora, mert vagy nem lesz szex, vagy ha lesz akkor meg gyak. mindegy mivel, csak legyen rá idő stb...meg ugye a másik, hogy egy csajnak 17-20 évesen esetleg az a favorit, ki hogy izgatja fel, aztán majd az lesz, ki tud Neki és a majdani gyereknek luxus életet vagy legalább is nem nyomort adni, és kurvára nem az lesz a szempont hogy mekkora...mondom ezt 18/6 mérettel, de közben rájöttem én is, hogy nem ez az eldődleges. Amúgy egy nőt ezer más módon is extra orgazmushoz tudsz juttatni nem csak reszeléssel
máj. 12. 00:53
 20/20 anonim válasza:
71%
18/19 inkább a G pontot dörzsölheti az belül van.Ha nagy a hüvely talán a csiklót is.A méhnyak az inkább fájdalmas érintésre.:-)A nagy mellnem garantálja a nagy hüvejt.Sőt!Amúgy meg zsák a foltját általában megtalálja.
máj. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!