Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már készen állnék az elvesztésére, de nagyon rühellem az egész testem. Jobb ha várok, amíg meg vannak a plasztikai beavatkozások pár éven belül?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és még nem voltam senkivel. Már eljutottam arra a pontra, hogy már elveszíteném még akár egy futó kalandban is,de nagyon rühellem a testem és nem tartom magam elég szépnek ahoz, hogy lefeküdjek valakivel. Pár éven belül meg lesz a pénzem a plasztikai beavatkozásokra, amiket akarok, hogy jobban érezzem magam. Jobb lenne akkor 25 évesen elveszíteni? De mindenki azt mondja, hogy a 21 évesen az érintetlenség kínos, akkor meg pláne 25 évésen és, hogy sokan nem szeretik a tapasztalatlanokat, mert bénák.2024. máj. 4. 09:44
21/33 A kérdező kommentje:
Nem! A kérdés témájábs beleszólhatnak, de NEM AZ ÉLETEMBE!
2024. máj. 4. 10:54
22/33 anonim válasza:
Nem beleszólni próbálunk, hanem segíteni, mert nyilvánvaló, hogy fejben nálad valami nagyon nem oké...
De a te életed...csak nehogy mégjobban megjárd a végén.
23/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem lesz jobb, ha további éveket vársz arra, amit már most is kívánsz.
Sokkal rosszabb egy agyonplasztikázott 25 éves szűz lány, mint egy természetes 21 éves. Eddig minden partnerem elégedetlen volt a testével,pedig semmi baj nem volt egyikükkel se.
24/33 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell hinni nekem.
2024. máj. 4. 11:18
25/33 anonim válasza:
Hidd el, hogy ez nem egészséges. Az egy dolog, ha valaki nem elégedett valamelyik testrészével, de ha konkrétan rühelli a testét, ott fejben lesz a nagyobb gond.
26/33 anonim válasza:
Nem mondtam egy szóval se, hogy nem hiszek neked. Elhiszem, hogy rondának tartod magad, de biztos vagyok benne, hogy senkit nem zavarna. Főleg egy futó kalandban, amibe belemennél. Sokkal rosszabb 25 évesen tapasztalatlannak lenni, mint 21 évesen "rondának".
27/33 anonim válasza:
Ohh...én "ismerem" a kérdezöt. Feltett már itt kérdéseket.
Szokásos menet. Leírja viszonylag normálisan a kérdését. Utána válaszolnak az emberek és az erre adott válaszaival mindenkit kihoz a sodrából.
És mindig ilyen témájú kérdést tesz fel. Én hagynám a helyetekben, ez a szerencsétlen lány már elveszett...
28/33 anonim válasza:
#27: Szóval azt legalább meg tudod erősíteni, hogy lány? :D
29/33 A kérdező kommentje:
Basszus, ha nem hiszitek El, hogy lány vagyok, akkor ne.
2024. máj. 4. 12:57
30/33 anonim válasza:
#28 azt nem tudom. Az összes kérdésében ezt csinálja és a téma is mindig örök. Ha csak nem talált ki magának egy szerepet, akkor lehet, hogy lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!