Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már készen állnék az elvesztésére, de nagyon rühellem az egész testem. Jobb ha várok, amíg meg vannak a plasztikai beavatkozások pár éven belül?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és még nem voltam senkivel. Már eljutottam arra a pontra, hogy már elveszíteném még akár egy futó kalandban is,de nagyon rühellem a testem és nem tartom magam elég szépnek ahoz, hogy lefeküdjek valakivel. Pár éven belül meg lesz a pénzem a plasztikai beavatkozásokra, amiket akarok, hogy jobban érezzem magam. Jobb lenne akkor 25 évesen elveszíteni? De mindenki azt mondja, hogy a 21 évesen az érintetlenség kínos, akkor meg pláne 25 évésen és, hogy sokan nem szeretik a tapasztalatlanokat, mert bénák.2024. máj. 4. 09:44
11/33 anonim válasza:
Jelen állás szerint nem plasztikai sebész kéne, hanem pszichológus...
12/33 A kérdező kommentje:
Értem.
2024. máj. 4. 10:02
13/33 anonim válasza:
Azért akarod elveszíteni, mert nagyon kívánod vagy társadalmi nyomás miatt?
Amúgy mennyire lehetaz lerokkanva lelkileg, hogy plasztikai sebészhez kötnéd a szexualitás átélését... Nekem ez nem szimpatikus, ne haragudj, neked lelki segítség kellene, de azzal gondolom nem akarsz foglalkozni. Ilyen mértékű önbizalomhiányt nem tesz helyre a plaaztikai sebész. Ez már beléd égett.
14/33 A kérdező kommentje:
Mind2
2024. máj. 4. 10:26
15/33 anonim válasza:
Hidd el, itt nem a testeddel lesz a baj. Le merném fogadni, hogy ha mutatnál egy képet, mindenki próbálna győzködni, hogy nincs veled semmi baj, te pedig minket kergetnél az őrületbe azzal, hogy tiltakozol...
Az ilyesmi sokkal kiábrandítóbb, mint bármilyen valós vagy vélt testi hiba.
16/33 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért hazudsz.
2024. máj. 4. 10:43
17/33 anonim válasza:
Mutass már valami viszonyítási alapot, nemnfeltetlen magadat hanem egy hasonló testet. Hamar ellehet dönteni hogy valóban sebész kell vagy lehet inkább pszichológus.
18/33 A kérdező kommentje:
Nekem sebész lesz és semmi beleszólásod!
2024. máj. 4. 10:47
19/33 anonim válasza:
Hát, úgy cseszed el az életed, ahogy akarod, talán még jobb is, hogy nem látunk, mert jó eséllyel a beavatkozások után még rosszabb lesz.
20/33 anonim válasza:
Feteszel egy kérdést de senkinek nincs beleszólása. Van baj a dobozba bőven 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!