Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néhány kisebb heg, pattanás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány kisebb heg, pattanás elvesz a nő szépségéből?

Figyelt kérdés

Pl ilyenekre gondolok, mint itt apró pattanások a csak fenekén, vagy a hátán arra a kerek hegre:

[link]

Mert szerintem ezekkel együtt is szép alakja van. Magamon viszont utálom a hasonlókat, csúnyának látom magam miattuk (nem én vagyok a fotón), pedig alakra én is csinos vagyok, hasonló mint a fotón.

Nekem a mellkasomon van pár pattanás, meg a combomon és a hasamon egy kisebb heg leszedett anyajegyek miatt.

2024. máj. 3. 13:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező ide nagyrészt olyan pasik járnak, akikkel ilyen nő szóba sem áll. Persze, hogy ellentámadásként próbálják leszólni bármi apróságért. Tudod van az a meme a dagadt csávóról, aki nézi a szépségversenyt és beszól a csajra, hogy milyen nagy az orra. Pedig valójában örülne, ha egy olyan csaj nem hányná el magát, mikor ránéz🤣
2024. máj. 3. 14:09
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, engem nem érdekelne, ha jól megértem magam valakivel, akkor pár pár pattanás igazán nem érdekelne.
2024. máj. 3. 14:11
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Percekig bámultam a csatolt képet, esküszöm nem értettem hol kéne bőrhibát keresni 😂 Pedig nincs baj a szememmel.

Nincsen vele semmi baj, szerintem. Az ilyen fajta bőrhibák pont olyanok amiknek csak mi tulajdonítunk jelentőséget, más ember pedig simán elsiklik felette és észre sem veszi - vagy ha igen akkor nem érdekli. Másik részről nincs olyan ember akinek nincs valamilyen bőrhibája, a médiában vagy plakátokon megjelenő embereknek pedig azért nem látod mert tehetségesek voltak a sminkesek, a fényképész meg az a személy aki photoshoppal átment rajta. Garantálom hogy ugyanezekkel a lehetőségekkel és felszereléssel bármelyik átlagemberből modellt csinálnak.

2024. máj. 3. 14:19
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Fel se tűnne.
2024. máj. 3. 14:20
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
Alapból nincs felnőtt ember, akin ne lenne valamilyen bőrhiba. Heg, anyajegy, pattanás, stria, csirkebőr vagy sokminden előfordulhat. Ha valaki azt várja el, hogy a partnerének tökéletes bőre legyen, mint egy csecsemőnek, az már orvosi eset és messziről kerülnie kell a játszótereket…
2024. máj. 3. 14:25
 16/31 anonim ***** válasza:
58%
Engedd el. Mindenkinek van szépséghibája, mégis sok 10/10 van.
2024. máj. 3. 14:30
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ez az alak! Ha különben jól kijönnénk, nem zavarna a rajta lévő pattanás vagy hegesedés.
2024. máj. 3. 14:37
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
Az alak tetszik! Nem zavarnának a pattanások vagy a bőrhibák! Nekem is vannak striáim, pedig én pasi vagyok, és még elhízva sem vagyok.
2024. máj. 3. 14:40
 19/31 anonim ***** válasza:
34%

Ha csak ilyen pattanások,akkor az még oké. Hegek pedig nem zavarnak, nekem is van pár darab (enyémek klasszikus varrott hegek) Amivel inkább baj van, az a tanga viselése.

Ha valaki szeretne ismerkedni, írjon bátran

2024. máj. 3. 14:58
 20/31 anonim ***** válasza:
Engem zavarna magamon
2024. máj. 3. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!