Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néhány kisebb heg, pattanás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány kisebb heg, pattanás elvesz a nő szépségéből?

Figyelt kérdés

Pl ilyenekre gondolok, mint itt apró pattanások a csak fenekén, vagy a hátán arra a kerek hegre:

[link]

Mert szerintem ezekkel együtt is szép alakja van. Magamon viszont utálom a hasonlókat, csúnyának látom magam miattuk (nem én vagyok a fotón), pedig alakra én is csinos vagyok, hasonló mint a fotón.

Nekem a mellkasomon van pár pattanás, meg a combomon és a hasamon egy kisebb heg leszedett anyajegyek miatt.

2024. máj. 3. 13:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
26%
Egy picit igen, de sötétben úgy meghajtanám azt a segget, mint Singer az első varrógépét.
2024. máj. 3. 13:49
 2/31 A kérdező kommentje:

“Egy picit igen”

Tényleg számít?

Akkor csak a próbaba tökéletességű nők a 10/10-ek, akiknek semmi bőrhibájuk?

2024. máj. 3. 13:50
 3/31 anonim ***** válasza:
82%
Engem ilyen bomba testen abszolut nem zavarna pár pattanás vagy kisebb heg. Az összkép brutális az a lényeg!
2024. máj. 3. 13:51
 4/31 A kérdező kommentje:
Tehát akkor egy amúgy ápolt, jó alakú nőn néhány bőrhiba (heg, patti, hajszálerek, néhány halvány stria stb) nem ront sokat?
2024. máj. 3. 13:52
 5/31 anonim ***** válasza:
87%
Semmit nem jelentenek ezek, mindenkinek van valami hibája.
2024. máj. 3. 13:52
 6/31 anonim ***** válasza:
75%

1. és 3. ezekkel ne foglalkozz, majd lesz akinek így is tetszel .

Fiatal korban meg szinte mindenkinek van pattanás és majd ha beáll a hormon háztartás akkor elmúlik.

2024. máj. 3. 13:54
 7/31 anonim ***** válasza:
79%
Amelyik pasit egy ilyen nőn zavarja, az b*zi😂Vagy valójában saját magával nem elégedett, pont a dagadt ronda csávók szokták játszani a nagyon válogatósat, mert tudják, hogy úgysincs esélyük nála. Mintha a faszikon nem lennének heged, pattanások, nem kopaszodnának meg ilyesmi…
2024. máj. 3. 13:56
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nézd sokszor inkább látvány ami leköti figyelmet, az ilyen apróságokat lehet észre sem vesszük elsőre, jó persze vannak akik rögtön hibákat keresek, de az már más kategória.
2024. máj. 3. 13:56
 9/31 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező ez a nő messze nem 10/10 testű apró bőrhibáktól függetlenül. Inkább egy erős 8/10. Nagy előnye hogy fiatal, húsz év körüli hús van a képen, ezért még minden feszes rajta.
2024. máj. 3. 13:59
 10/31 A kérdező kommentje:

Ízlés dolga, nekem hetero nőként 10/10.

De az a jó a szépségben, hogy mindenkinek mást jelent. :)

2024. máj. 3. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!