Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem képes rendszeresen megmosni a nemiszervét, mit csináljak?
Számomra ez felháborító mivé változott ez a világ!
Divat lett igénytelennek lenni?
Szerintem el kell gondolkodni neked szükséged van e ilyen igénytelen társra?
Erre van igényed? Nagyon alap lenne a tisztálkodás!
#30 Ha te is úgy gondolod, mint mi, hogy kifejezetten undorító és elveszi a kedved attól, hogy egyáltalán hozzámerj nyúlni, akkor miért nem dobod már ki végre? Ja persze azért, mert helyes, jóképű meg izmos. Ki nem szarja le? Legyen már ennyi tartásod, hogy az alapvető tisztálkodást helyezed előrébb, nem pedig azt hogy mennyire jól néz ki a pasid.
Idővel ez sokkal rosszabb lesz, mint most. Ja és nem vagyunk már az őskorban, hogy 10000 évre visszamenőleg mi volt jó az ősembereknek. Az is fura, hógy így gondolkodsz és helyesnek véled.
#25-ös voltam
Mondom én, hogy a külsőre mész.. olyan szinten felszínes vagy, hogy az nem igaz. Arról papolsz, hogy milyen jól néz ki. A belső személyes tulajdonságairól még szó sem esett, hogy jó ember-e egyáltalán. Szóval r0hadtul nem érdekel téged az, hogy valaki mennyire is igényes alul, mert nem találnál jobbat nála. Ide kapcsolódik az amit mondtam, hogy nincs tartásod, a béka segge alatt van az önbecsülésed. Akkor éld le az életed egy olyan csávóval aki soha az életbe nem fog fürdeni és arról sem hallott még, hogy a pöcsünket használat után megtöröljük. Komolyan mondom, még egy hajléktalan is igényesebb nála, még az is véleményezne a palidat, de szerintem téged is:)
És így most visszanézve itt van majd 25-30 ember hozzászólása, amik kb feleslegesen írodtak, mert az a legfontosabb, hogy jól néz ki a csávód. Meg is érdemlitek egymást.
Lassan 20 éve vagyok együtt az asszonnyal, de a bőr lesülne a pofámról ha negatív megjegyzést tenne a testi-, pláne az intim higiéniámra!
Van, hogy nem a négy fal közt csináljuk, de van intim törlőkendő, olyankor előtte-utánna is megtöröljük odalent magunkat.
Otthon meg nyilván megfürdünk előtte alaposan. Utána is minimum kimegyünk a fürdőbe és megmossuk magunkat alul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!