Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem képes rendszeresen megmosni a nemiszervét, mit csináljak?
Ne aggódj nem csak a pasiknál akad ilyen! Ismerek nőt, aki a punciját nem mossa meg rendszeresen.
Szexeltünk éjjelig, többször elmentem benne, reggel hívtam fürdeni, de csak felöltözött és ment dolgozni.
21-es
Sok lanynak ez jon be, ugyanis valakinek olyan ez az illat hogy beinditja megjobban. kibeszeltem egy ket baratnommel az esetet. De en undorodom a szagatol es ha nem valtoztat ezen akkor nyilvan elhagyom.
Sok lánynak ez jon be?? Én ezt nem hiszem el, ki az akinek ez bejon?
Szerintem sokkal jobb és higiénikusabb kiverni egy olyan farkat, emlett szexelni is vele ami mindennap megvan mosva és nem büdös. Igaz én pasi vagyok, de nekem sokkal higiénikusabb az ha úgy verem ki magamnak ha nem csapja meg az orromat a szaga.
De barátodból kiindulva biztosan vannak olyanok akik ezt normálisnak tartják, hogy nem mossák meg a szerszámukat.. a fürdés hiánya meg méginkább kiábrándítóbb, de hagyjuk is.
Annak viszont örülök, hogy legalább undorodsz tőle, de akkor tegyél is érte, hogy jobb legyen a helyzet.
Amúgy hány évesek vagytok?
20F
Ha azt hiszed ez normális akkor neked is van bajod. Bár ki tudja ízlések és pofonok.
Van választási lehetőséged. Élj vele.
#27 Végre valaki aki normális ember módjára gondolkodik. És igen, mindenkinek így kellene, adni magára higiéniailag.
Kíváncsi lennék, hogy akinek ez nincs meg a fejében, annak az anyja ezt nem tanította meg kiskorában? Hogy mit hogy és miért kell megmosni?
Vagy csak szimplán lexarta azt amit az anyja mondott és azt gondolja, hogy ez így normális?
#21-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!