Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem képes rendszeresen megmosni a nemiszervét, mit csináljak?
Nemcsak undorító a túrós fütykös, hanem igencsak nem is egészséges.
Fertőzések, gyulladások alakulhatnak ki stb.
Durvább esetben ebből lesz a fitymaszűkület.
Nem tudom hány éves lehet a srác, de ezt már a kisfiúknak elmondják a normális szülők, hogy fürdésnél jól hátra kell húzni a bőrt és alaposan megmosni alatta a makkot, a makkárkot körbe, mert főleg ott tud összegyűlni a szmegma. Na annak van jellegzetes szaga már 1-2 nap után is. Főleg nyáron, melegben.
Nem irígyellek! Szerintem keress egy olyan pasit, aki igényesebb, aki ad a higiéniára!
14-es
A szmegma az az ondo?
Nem a 14-es válaszoló vagyok, de szerintem ugyanezt a linket küldte volna ő is. Vagy pedig azt hogy keress rá, google a barátod. Egyből kiad több száz oldalt, nem értem miért kérdezed meg.
Szmegma röviden a farokverésből megmaradt spermaváladék ami átalakult az úgynevezett "túróvá".
Egyébként szerintem is undorító, nem csak a pasid, hanem az is, hogy te ezt elviseled. Magadat minősíted ezzel. Már rég dobnod kellett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!